Tea Tairović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Iako ostavlja utisak izuzetno jake i samostalne žene, pevačica Tea Tairović je svojevremeno priznala da ipak ima strahove za koje joj je teško da ih prebrodi.  

Pevačica je otkrila da joj je najveći strah letenje avionom, a onda je i podelila svoje iskustvo sa nemačkog aerodroma. 

- Koliko često letim, napravila sam patern da, kada sedim sa desne strane bude dobar let, a sa leve strane bude uglavnom turbulentan. Imam i aplikaciju koja pokazuje vreme i kakav će biti let, kao i potencijalne turbulencije - rekla je pevačica koja je jednom prilikom izašla iz aviona pred samo poletanje.

- Desilo se da sam pred jedan let u Štutgartu videla da jako duva vetar i rekla sam da će biti nešto. Čim sam videla da kasni poletanje, rekla sam da neće poleteti. Ušla sam na aplikaciju i tamo videla sve crveno. Kada smo ušli u avion, mene je samo preseklo. Ustala sam i rekla da ja ne idem. Ovi moji su pokušali da me smire, ali nije bilo šanse. Kažem ja njima da ostanu, ali ja idem. Bio je i neki Rus na avionu koji kada me je video, ustade i on i izađemo mi. Posle 45 minuta me zove saradnik i kaže da avion neće poleteti - ispričala je Tea jednom prilikom za medije.

@alo_portal Koliko novca na dnevnom nivou troše samofinansirajući studenti 💸 #alodnevnenovine #alo #studenti #studentskizivot #samofinansiranje #fypシ #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading