Đorđe Kuljić svadba
Foto: Printscreen/Instagram

Bivši dečko Anastasije Ražnatović, Đorđe Kuljić, postao je otac. On i njegova njegova supruga Mila dobili su ćerku.

Supruga Đorđa Kuljića se porodila juče u Americi, a dobili su naslednicu čije ime još nije poznato.

Đorđe i Mila su jedno vreme živeli u Crnoj Gori, a onda su otišli zajedno u Čikago.

U pomenutoj metropoli, gde ima dosta našeg sveta, Đorđe je razvio porodični biznis, te je upravo zbog toga često na relaciji Srbija - Amerika.

Podsetimo, godinu i po dana nakon raskida petogodišnje veze sa Anastasijom Ražnatović, Đorđe Kuljić započeo je novo životno poglavlje.

Mladi biznisimen, rodom iz Novog Sada, zavetovao se na večnu ljubav svojoj izabranici Mili u junu, a napravili su samo intimno slavlje u krugu najbliže porodice i prijatelja.

Đorđe i Mila zajedno su godinu i po dana, tokom zabavljanja su dosta vremena proveli na putovanjima, a na mrežama se mogu naći njihove fotografije iz Amerike, gde Kuljići imaju porodičan biznis.

Nije tajna da su Kuljići izuzetno imućna porodica, ali sudeći po fotografijama koje su stigle do javnosti, želja im je bila da ceremonija bude skromna, bez neke velike pompe. Mladoženja je obukao tamno odelo, bez uobičajene kravate, dok je mlada nosila kratku belu haljinu sa mašnom na struku i elegantne sandale.

@alo_portal Redakcija Alo! je dobila rođendansku čestitku pevača Saše Kovačevića ❤️ Hvala na lepim željama i rečima, radujemo se zajedničkim uspesima u budućnosti ❤️ #alo #alonovine #alodnevnenovine #foryoupage #fyp #foryou #fypシ #fypシ゚viral #rodjendan #sasakovacevic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading