Javne ličnosti na koncertu Aleksandre Prijović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevač Šeki Turković javno je uputio komplimetne Aleksandri Prijović, te istakao da je mlada pevačica najkompletnija zvezda.
- Dosta pratim, ali ne koliko bi trebalo. Što se tiče kvaliteta pevanja i mašinerije, Aleksandra Prijović je kompletna i ona je naslednica svih ženskih pevača - kaže Šeki, pa istakao da ne krivi pevače zbog manjka dobrih pesama.  

- Čini mi se da kompozitori koji su pravili trajne i kvalitetne pesme da mnogi više nisu živi. Ovi novi što su se pojavili kao autori… Bolje da prećutim, ne bih da se neko naljuti - rekao je u emisiji „Grand Parada“.

Inače, muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći koncert u sarajevskoj Zetri za koji se nedeljama unazad tražila karta više.

Aleksandra se pred publikom pojavila u raskošnoj, crnoj toaleti koja je istakla njen dekolte, ali i savršenu liniju, a specijalni gost na njenom koncertu bio je pobednik "Zvezda Granda" Mirza Selimović, sa kojim je zapevala svoj veliki hit "Dođi sebi dok još imaš kome", koju u originalu izvodi sa "Leksington" bendom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading