Sandra Afrika
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Pevačica Sandra Afrika poznata je po svojoj ljubavi prema fudbalerima, a u jednom periodu javnost ju je povezivala sa košarkašem Nikolom Milutinovim.

Iako o svom odnosu sa njim nikada nije javno govorila, Afrika je sada odlučila da otkrije u kakvom su zapravo odnosu.

- Tačno je to da dečka poznajem, pevala sam kod njega na žurkama dva puta, jednom u Beogradu, jednom u Novom Sadu i bilo nam je predivno. Po mom mišljenju je on pravi gospodin. Osim te saradnje nismo se nikad viđali. Ne znam kako je došlo do takvih navoda, zapratili smo se na Instagramu jer se znamo duži vremenski period - rekla je Sandra, pa priznala da se ipak drži fudbalera.  

- Možda bih pre izabrala fudbalera, a jedini razlog je visina košarkaša, jer sam ja jako mala. Baš kad sam pevala kod Nikole, on je stajao blizu bine onako visok, a ja i na bini niska, gledam ga, hoću nešto da mu kažem... Generalno, sportisti su okej, volim nekog ko je u sportu, i ja ceo život treniram... I da nije sportista u pitanju, pre bih odabrala višeg momka u principu, mislim da ne postoji neko ko je niži od mene - rekla je pevačica kroz smeh, pa progovorila o udaji. 

- Ne znam ni koje je godine to bilo, da ne pogrešim... Išli smo ka tome, ali jednostvano se nismo do kraja dogovorili kako treba. Nije mi kupio prsten, samo je bila neka priča, ali se to nije ostvarilo - rekla je Sandra za 24sedam. 

@alo_portal Katarina Grujić otkriva ko joj najviše pomaže u odgajanju ćerke! 😊 #alo #alonovine #fypシ #foryou #viral #alodnevnenovine #katarinagrujic ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading