Srna i Žarko
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen

Ispraćaj i kremacija slavnog glumca Žarka Lauševića biće obavljeni u ponedeljak, 20. novembra 2023. Njegova supruga Anita Laušević, koja je potvrdila za "Tanjug"  informaciju, te je dodala da će ispraćaj i kremacija biti obavljeni sa početkom u 14 časova na Novom groblju u Beogradu.

Žarko Laušević je preminuo u sredu 15. novembra, u 64. godini, nakon teške i kratke bolesti i ostavio je region u suzama, a mnoge poznate ličnosti oprostile su se od njega, te otkrile koliko je uticao na njihov život.

- Lauševićeva porodica je veoma skromna i drži se daleko od očiju javnosti zbog sudbine koja je glumca mladog obeležila i namenila mu vrlo težak put. On je u momentu kada je bio na putu ka zvezdama doživeo pad o kojem je pisao u svojim knjigama. Niko od njegovih najbližih nije se usudio da ikada govori o tome poštujući oštećene porodice u kobnoj noći. Kako za života, tako će nastaviti da se ponašaju i sada kada se Žarko upokojio jer je on tako smatrao da je ispravno - otkrio je ranije za Republiku blizak prijatelj porodici Laušević.

 

@alo_portal Velika tuga! 💔 Srpski pozorišni i filmski glumac Žarko Laušević preminuo je u svojoj 63. godini nakon duge bolesti! #alo #fyp #fypシ #fypシ゚viral #žarkolaušević ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Neky

17.11.2023 13:21

Počivaju u miru,veliki čoveče.Svi cem1o¹ doci tu jednog dana.Neka ti Bog oprosti sva sagresenja.