Žarko Laušević
Foto: ATA IMAGES/Alo

Žarko Laušević je preminuo u 63. godini posle teške bolesti, a javnost je još uvek u šoku zbog tužnih vesti.

Glumac će biti kremiran, a sahrana njegovih posmrtnih ostataka održaće se u ponedeljak u 14 sati. Njegovi ostaci počivaće u Aleji zaslužnih gradjana gde će ga ispratiti porodica, prijatelji, kolege, ali i brojni obozavaoci iz čitavog okruženja.

Njegov dobar prijatelj i kolega, Voja Brajović otkrio je kako je izgledao njihov poslednji susret. 

Poslednji put smo se videli pre jedno pola godine. Radili smo na istom projektu "Vreme smrti". Žarko je glumio Živojina Mišića, a ja sam igrao ulogu Radomira Putnika. Mi smo se dugo družili, a odlazio sam i u posetu kod njega u zatvor onih dana, kada se desila antologijska tragedija za njega - rekao je Voja za "Republiku".

Podsetimo, Žarko Laušević izrazio je želju da na večni počinak bude ispraćen baš onako kako je i živeo - tiho i povučeno.

Glumac je ostavio u amanet svojoj porodici da bude kremiran i da njegov ispraćaj bude u Beogradu. Insistirao je da sahrana prođe bez velikih ceremonija i govora, u najužem krugu bliskih ljudi, potvrdio je izvor za "Kurir". Laušević, koji je rođen na Cetinju, najveći deo svoje karijere proveo je vezan za Beograd, te ne čudi njegova želja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading