Ceca napravila spektakl u Nišu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

O koncertu Cece Ražnatović na „Marakani" često se priča, a njena sestra Lidija Ocokoljić otkrila je jednom rpilikm kako je pevačica na taj dan bila spremna da sve otkaže.

Kako je Lidija istakla, Ceca se plašila da će joj samo jedan čovek biti u publici, te da nije imala želju da samo zbog njega izađe na binu.

- Na dan koncerta svi smo bili kod kuće i spremali se za spektakl. Ceca je otišla do terase i bacila pogled na "Marakanu". Ubrzo je dotrčala sva zbunjena i vikala: „Ljudi, nema naroda! Ko je onda kupio sve te karte ako je koncert rasprodat?!" Pitala sam je: „Kako to misliš?" Odgovorila mi je da nešto nije u redu, jer sa terase nije videla nijednog čoveka kako ulazi na stadion - prisetila se Lidija i dodala kako je Ceca odmah pozvala Raku Marića koji je organizovao pomenuti koncert.

- U panici je rekla Raki: „Ako je jedan čovek kupio sve karte, neću izaći da pevam! Neću tako da nastupam!" Raka je odmah počeo da zove sve agencije koje su prodavale karte i proveri da li ih je sve kupio jedan čovek. Saznao je da se to nije desilo. Kad je rekao Ceci da ne brine i da je sve u redu, jedva je čekala da izađe na binu. Nešto kasnije smo ugledali masu ljudi, a zatim i osetili tu atmosferu. To ćemo da pamtimo ceo život - rekla je Lidija u emisiji "Ceca šou" i priznala da je ona najveći kritičar svoje sestre.

Podsetimo, nedavno je u javnosti otkriveno da je Ceca sina Veljka rodila vantelesno, o čemu je pevačica sve obelodanila i dodatno istakla da joj je suprug Arkan bio najveća podrška.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading