Nataša šavija
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Nataša Šavija i Stefan Karić suočiće se na sudu, a ročište je zakazano 27. decembra u Rumi.

Nataša je pokrenula sudski postupak za stravično nasilje koje je preživela, a za isto je optužila Stefana Karića koji je bio i u zatvoru jedan vremenski period.

Ona mu je tada na teret stavila da joj je naneo teške telesne povrede na jednoj svadbi, a mi smo kontaktirali Natašu kako bismo saznali u kakvom je stanju sada i da li očekuje da će se Stefan pojavili na suđenu.

- Pa sad... Nezahvalno je da bilo šta kažem, ali vrlo je moguce da će pokušati maksimalno da prolongira krajnju presudu - rekla nam je ona na samom početku i dodala da je porodica preživela pakao:

- Porodica je sve proživela sa mnom. Mama je čak dobila zdravstveni problem i mislim da je to posledica svega. Evo prošlo je sedam meseci, a stalno neki novi problem. Samo želim da mama ozdravi, da mi ostali članovi ostanemo živi i zdravi (ako jesmo uopšte) i da opet svi budemo nasmejani, srećni, da putujemo zajedno kao pre, da se svi vratimo u normalu - rekla nam je Nataša iskreno.

Šavija nam je priznala i koliko teško joj pada činjenica da će morati da se suoči sa njim nakon svega.

- Iskreno, ne mogu na slici da ga vidim, a tek uživo ne znam kako ću. Koliko jedva čekam da se sve završi, toliko imam tremu kako ću to podneti. Mislim da ću opet sve ponovo proživeti u glavi - istakla je ona.

Nataša je otkrila i da joj je veoma teško padala i sama činjenica da se Stefan eksponirao u medijima i govorio da "mirno spava" uprkos svim optužbama na njegov račun.

- Pa šta da me iznenadi od čoveka koji mi je slomio pola face, bukvalno. Prvo sam se grozila na ponašanje i bahatost posle samog incidenta, ali posle sam shvatila da to nema ni srama, ni blama. Pa videli su svi makar, ako ništa drugo, na snimku koji je dospeo u javnost, da je odvalio šamarčinu ženskoj osobi. Čak pomislim da to namerno priča, da bi ubedio narod da je nevin, ali zaboga, pa niko nije ni slep, ni glup - završava Nataša za Alo!.

Podsetimo, Stefan Karić nedavno je gostovao u emisiji "Amidži šou" gde je na pitanje "Koja je najgora stvar u životu koju si uradio, za koju se kaješ?" odgovorio skandalozne stvari.

- Ima ih dosta, ali najgora stvar je što sam neke ružne reči izgovarao Miljani Kučić. To je stvar zbog koje se stvarno kajem - rekao je on i izazvao salvu komentara.

Inače, u emisiji "Amidži šou" Stefan je priznao da ne dozvoljava devojci da mu kaže "Volim te", već mu dokazuje delima, a mnogi su ove njegove reči prokomentarisali kao početak neke vrste psihičkog nasilja. Oštar komentar korisnici društvenih mreža imali su i na njegovu prvobitnu izjavu:

- "Naravno nasilnik se ne kaje što je prebio Natašu, jer mu je to praksa", "Svi očekuju da kaže da mu je najgora stvar što je devojku pretukao i unakazio, a on pominje Miljanu", "To mu je najgora stvar?", " A ne kaje se što je pretukao Šaviju, kaje se što je izgovarao pogrdne reči Miljani Kulić", " Nasilnik pokazivao znakove nasilje još u rijalitiju" - bili su neki od komentara ispod videa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading