Aleksandra Prijović
Foto: Alo/Extra FM/Igor Pavlović

Pevačica Aleksandra Prijović doživela je tešku dramu uoči pet koncerata koje je održala u Zagrebu.

Kako prenose domaći mediji pevačica se nekoliko dana pre polazak za Hrvatsku ozbiljno razbolela, pa je skoro ostala bez glasa. Ona se tada odmah obratila doktorima koji su joj prepisali lekove i infuzije, ali i naredili strogi odmor i mirovanje.

- Aleksandra se preforsila u poslednje vreme i to se odrazilo na njen glas. Prvo je sama pokušala da se izleči, ali kad je videla da je "vrag odneo šalu" obratila se lekarima. Doktor joj je prepisao adekvatnu terapiju, a koliko je bilo ozbiljna situacija svedoči i to što joj je u kuću na Bežanijskoj kosi danima dolazila lekarska ekipa kako bi joj davali infuzije. Njoj je savetovano da bude na kućnom lečenju i da nikako ne ide na put i ne forsira glas u takvom stanju, kako se situacija ne bi dodatno iskomplikovala - priča izvor za domaće medije, pa nastavlja:

- Priji ta opcija nije ni pala na pamet. Sve je objasnila doktoru, ali on je i dalje bio izričit i rekao joj je da, ako odluči da peva, to radi na svoju odgovornost. Sve vreme boravka u Zagrebu, ona je bila pod terapijama i infuzijama. Posebno joj je bilo teško na probi uoči prvog koncerta. Tad se baš smorila jer je i sama bila svesna da to nije na nivou koji publika očekuje od nje. Čim se vratila u hotel, bila je opet priključena na infuziju. Danima ništa hladno nije okusila, pila je samo čajeve i tople napitke, kao i razne praškove za prvu pomoć kod prehlada i gripa. Mnogo je spavala, iz hotela skoro da uopšte nije izlazila, osim jednom sa bakom i dekom, kad su išli da vide gde su nekad živeli. Odlučila je da se ne forsira i da maksimalno štedi glas i na kraju je sve ispalo kako je zamislila - tvrdi izvor za Kurir.

Podsetimo, pop pevačica Nataša Bekvalac otkrila je za medije kako je došlo do toga da se nađe na spisku specijalnih gostiju na koncertu Aleksandre Prijović u Zagrebu.

Naime, ona je otkrila da je spavala u kolima i da joj je u jednom trenutku zazvonio telefon.

- Ležala sam na zadnjem sedištu. Spavala sam. Menadžer me je vozio i videla sam da me zove Aleksandra. Razgovor je trajao ne duže od minut. Onako fina, kakva ona jeste, pitala me je. Rekla sam: "Želim, naravno da želim". Kada su ljudi lagani, lagani su i dogovori - rekla je Nataša za Kurir.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading