Maja
Foto: Printscreen/Printscreen/KurirTelevizija

Pevačica Maja Nikolić progovorila je o svom iskustvu sa porođaja o kome je dugo ćutala.

Naime, ona je gostovala u emisiji Prslook again na B92 kod Sandra Markovića, te otkrila kako joj je upravo ovaj voditelj i nekadašnji pevač napravio scenu na porođaju tako što je doveo trideset studenata.

Sandro Marković iz grupe ''Prslook bend'' je doveo trideset studenata da gledaju moj porođaj u Nišu, pošto ih je Sandro doveo na praksu, jer me je, gospodin, doktor Prsluk bend porađao. Svakog drugog da mi je to uradio, zgazila bih kolima, ali samo njemu sam oprostila - rekla je Maja, pa dodala: 

Vratiću mu jednog dana za sve one studente koji su me gledali raskrečenu, kad tad. Ne daj bože da vas je neko poput njega porađao. Ja se porađala trinaest, četrnaest sati, a on upada sa trideset studenata, a ja kukam. Kaže Sandro: "Evo došli studenti da vide Maju Nikolić, zvezdu golu". Pa, mi onda kaže: "Je l mogu samo studenti na praksi da te vide", a ja kažem: "Marš kretenu" - ispričala je Maja, te brojne gledaoce ostavila u šoku, budući da je ovo prvi put da javno govori o iskustvu sa porođaja. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading