Jovana Jeremić
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Javnost ne prestaje da bruji o novom partneru voditeljke Pinka Jovane Jeremić, uglednom biznismenu i privredniku Draganu Stankoviću.

Priča se i o njihovoj navodnoj svadbi, a domaći mediji navode da Jovana već ima broj zvanica za slavlje, kao i da će se na spisku naći i njen bivši suprug, Vojislav Milošević-

Jovana i Voja su ostali prijatelji posle razvoda i njega među prvima planira da zove na svoju svadbu. On je obavešten o tome da ima novog dečka još kad je ušla u vezu s biznismenom Draganom, pa je podržao u startu. On joj je rekao: "Meni je bitno da si ti srećna! Imamo dete koje nas vezuje, pored toga smo prijatelji i naravno da ćemo uvek da budemo jedno drugom podrška" - priča izvor blizak voditeljki i dodaje da Dragan nema ništa protiv toga:

Dragan je odmah rekao da je saglasan da Jovana na svadbu pozove Voju, zna kakav odnos imaju, da se odlično staraju o ćerkici Lei i normalno mu je da i on bude gost. Jovana prijateljima priča koliko je ponosna na to što među njima nema zle krvi, te i kako je uspela da održi sve ljude koji su joj dragi na okupu - priča izvor za "Republiku".

Podsetimo, Jovana je i sama, i to u više navrata, istakla koliko joj je drago što je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima.

- On će uvek imati moju podršku, to će uvek biti tako. Ja volim da vodim ljubav samo s čovekom kog volim. To je prvo bio Voja, a sada moj novi partner. Voja je otac moje ćerke, ostali smo prijatelji i posle razvoda i ne vidim razlog da bude drugačije sve dok se poštujemo i dok razgovaramo kao ljudi. Sa mnom čovek može sve, a dajem sve kad vidim da me neko ceni i da bi zbog mene pomerao planine - rekla je voditeljka tada.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Dobro

15.12.2023 15:36

Teška bu..la.. Ali teška.... I nije mi žao bud..e!!!

Maki

15.12.2023 17:40

Nit manje zene, nit vece glave. Ima vecu glavu od njega.