Viki
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Opšte je poznato da danas krsnu slavu Svetog Nikolu obeležava folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, a malo ko zna da je juče veliki razlog za slavlje imala njena kuma Viki Miljković.

Naime, juče tokom celog dana ređale su se čestitke na Instagram nalogu kod Viki, a povod je bio njen 49. rođendan. Osim čestitki među kojima su prvi se upisali kumica Anastasija Ražnatović i Violetin kolega iz žirija Đorđe David, Viki se pohvalila i prelepim buketima koje je dobila.

Naime, pevačica je na svoj Instagram nalog okačila fotografiju na kojoj je okružena prelepim buketima cveća i tom prilikom zahvalila se svima na lepim rečima.

- Ovom prilikom bih se zahvalila svima povodom čestitki koje ste mi uputili za rođendan na Instagramu i Fejsbuku, izvinjavam se što nisam mogla svima pojedinačno da se zahvalim. Čestitke su mi stigle sa svih strana sveta, tako da sam baš uzbuđena i srećna, hvala vam od srca. Voli vas vaša Viki - rekla je Viki u videu koji je objavila na svom Instagram nalogu.

Podsetimo, ona je rođendan proslavila juče, 18. decembra, a danas njena kuma Ceca Ražnatović slavi Svetog Nikolu u svom domu na Dedinju. 

Inače, Viki pored redovnih nastupa uspešno po Evropi širi i svoj biznis sa nekretninama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading