Stanija grudi
Foto: Privatna arhiva/Foto: Printscreen/instagram

Starleta Stanija Dobrojević već neko vreme boravi u Americi, a kao i obično, redovno deli trenutke iz privatnog života, Naravno, javnost uvek iznenadi svojim golišavim fotkama. 

Ipak, čini se da je sada otišla korak dalje, te je napravila opštu pometnju na Instagramu. Ovog puta Stanija je akcenat stavila na svoje bujne silikonske grudi i to je objavila par fotki maltene bez cenzure.

Kao što i sami možete da vidite ne zna se koja je od koje fotke provokativnija, pa nas ne bi čudilo da je nekom, daleko bilo, i pozlilo dok je gledao Staniju u ovom izdanju.

Osim eksplicitnih sadržaja po kojima je poznata, Stanija svakodnevno kači i prizore sa okena. Obično su to izlasci i zalasci sunca u kojima, kako kaže, najviše uživa i crpi energiju.

Podsetimo, Stanija je dospela u žižu skandala kada je Aneli Ahmić javno rekla da je suprug Asmin Durdžić vara sa starletom. Stanija je tvrdila da nije imala pojma da je on i dalje sa Aneli, ali je ipak okončala tu vezu. U međuvremenu je pominjala da je pomirenje moguće, ali to nikada nije potvrdila iako je za to bilo naznaka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading