Nastup Harisa Džinovića
Foto: Alo/Ivan Stanivuković

Haris Džinović ne krije da je pre Meline imao nekoliko ljubavi koje su na njega ostavile dubok trag.

On priznaje i da je mnogo patio, a onda je, s godinama, sve posložio na svoje mesto.

- Nekad me opali neka tuga, neka seta neku pesmu ili čujem slučajno ili ja namenski okrenem i onda znam, vozim po 300 kilometara i plačem - kaže Haris Džinović i ističe da uz svoju pesmu na koncertu nikada nije plakao:

- Nije mi to... Uživao jesam i uživam u svojim koncertima i mene raduje svaki nastup i to je ono sigurno, ali sigurno sto procentno što me održava u životu i što me čini onako sretnim i što mi daje podsticaj i što mi daje energiju, što mi daje snagu, to je taj koncert, osećam se k'o riba u vodi.

Iz Sarajeva Haris je došao u Beograd 1992. godine bez plana da ostaje duže.

- Posle toga sam otišao za Novi Sad na jedno mesec dana, a iz Novog Sada sam otišao za Beč. Sve to 1992. godine. Sarajevo je svima nama bilo malo lepo, ušuškano. Svi se znamo. Mislim, bilo gde da ideš, moraš Titovu ulicu da pređeš 30 puta i onda se srećemo često što je imalo neku draž. Pa onda kad se sretneš s nekim slučajno, a znaš ga, on te skrene s puta iz tvoje namere i gde si krenula, ajmo vam, ajmo tamo. Tu je Sarajevo imalo, kao što sam rekao, neviđenu dražu - priča Haris Džinović i priseća se ljubavi i veza pre braka sa Melinom:

- Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima. Patio k'o konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi. Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo-desno, tako sam ja upravio nekoga. Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena - kaže Haris za TV Blic.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading