NAJVEĆE IZNENAĐENJE JE DEFINITIVNO OVA PEVAČICA Poznate ličnosti koje su dobile prinovu u 2023. godini, glumica je krila vest danima
Alo.rs/ Shutterstock

Može se sa sigurnošću reći da je 2023. bila uspešna i berićetna, a to dokazuju i mnogobrojni parovi sa estrade koji su ove godine postali bogatiji za nove članove porodice. Umesto karijernih uspeha, ličnosti sa domaće javne scene pamtiće i po slavljima povodom rođenja naslednika. Mnogi od njih sreću zbog prinove podelili su baš tokom 2023. godine.

Veliki broj pevača, glumaca i voditelja ostvarili su se ove godine u najlepšoj ulozi, a mi vam donosimo spisak porodica u čiju su kuću stigle rode rode.

LUNA: „LANA LIČI NA MENE“

Luna Đogani postala je majka drugi put pre samo tri meseca. Ona na svet donela zdravu devojčicu  kojoj su ponosni roditelji dali ime Lana. Bivša rijaliti učesnica porodila se u Narodnom frontu, a beba je bila teška tri kilograma i 600 grama, a dugačka je 53 cm.

Ona je nakon što se oporavila od porođaja otkrila da Lana liči na nju.

- Marko je već na ultrazvuku rekao da je ona Đogani strana. On je i nakon porođaja rekao ovo je Luna. Nije na Miju, ona će se menjati, ali je činejnica i da mama ima neke zasluge - otkrila je ona.

ANĐELKA ĆERKI DALA IME PO SVOJOJ ULOZI

Glumica Anđelka Prpić u 2023. godini donela je na svet devojčicu, a porođaj je prošao u najboljem redu.

Prpićka je svojoj naslednici dala ime Čarna, po ulozi u seriji "Žene sa Dedinja" koja ju je i proslavila. Glumica je i ranije isticala koliko joj je baš ta uloga promenila život, te da vreme deli pre i posle nje.

Anđelka je svom izabraniku Marku podarila prvo dete, dok ona iz prethodnog braka sa Dariom Prpićem ima sina.

SLOBA RADANOVIĆ DOBIO SINA

Pevač Sloba Radanović postao je otac u februaru 2023. godine. Njegova supruga Jelena Radanović porodila se u jednoj privatnoj bolnici u Beogradu i na svet je donela dečaka. Radanovićka ima dva sina iz prvog braka, dok je Slobi ovo prvo dete, a svom nasledniku su dali ime Damjan.

Razmišljali smo o dosta o imenu, gledali smo neka starija imena. Inače jedno od mojih omiljenih mesta je manastir Zočište, to je manastir koji je posvećen Svetim Vračima, Kozmi i Damjanu, tako da eto, to je isto jedan od razloga - otkrio je Radanović.

ANA KORAĆ: „ DOLASKOM SINA, MOJ ŽIVOT SE KOMPLETNO PROMENIO“

Starleta Ana Korać porodila se početkom 2023. Godine i na svet donela dečaka. Koraćeva se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj klinici. Ana je sa sinom bila smeštena u posebnom luksuznom apartmanu, gde je osoblje brinulo o bebi I njoj.

Nakon saznanja da je u drugom stanju, Ana se potpuno povukla iz javnosti i maksimalno je uživala u svih devet meseci.

- Biti u blagoslovenom stanju je nesto najlepše što žena moze da oseti! Uskoro ću postati mama i jedva čekam sina da uzmem u naručje. Moj život se kompletno promenio. Posvećena sam porodici, a sve je spremno za dolazak bebe - kazala je tada Ana.

NADICA ADEMOV: „PLAČEM OTKAKO SE RODILA“

Nadica Ademov je krajem oktobra rodila ćerku Melinu, a ona i njen suprug Damir su mesec dana kasnije organizovali veliko slavlje povodom rođenja naslednice gde se okupilo pola estrade.

Odmah nakon napuštanja porodilišta, pevačica je otkrila kako se oseća:

- Plačem otkako se rodila. Evo i sad bih mogla, ovakvu sreću želim svalme. Plašim se i dalje da je uzmem, ali navići ću se, to me čeka celog života. Sve što je bilo pre nje je potpuno nevažno - rekla je Nadica, a zatim pomenula i dečka.

- Tata je bio tu, nije prisustvovao porođaju, ali ju je prvi put ugledao i naravno bio najsrećniji čovek na svetu. Kažu mi da liči na tatu, ali moja doktorka mi je rekla da pričam da liči na mene - nasmejala se Ademov.

KRSTAN SE RODIO NA ARKANOV ROĐENDAN

Krajem aprila snajka pevačice Cece Ražnatović, Bogdana, rodila je drugog dečaka kome su dali ime Krstan. Za njih je ovaj dan veoma bitan, jer se na isti rodio i Željko Ražnatović Arkan.

Veljko je nekoliko meseci pre porođaja otkrio da je odmah znao da će se drugi sin zvati Krstan.

- Ja sam baš tako i isplanirao. Pre nego što se Željko rodio, govorio sam da će se drugi zvati Krstan i eto, desilo se - rekao je on tada za medije.

Bogdana i Veljko prvi put ostvarili su se u ulozi roditelja 6. juna 2020, a s obzirom da je Ražnatovićka ponovo u drugom stanju kod njih se prinova očekuje i u 2024. godini.

ANDRIJI DRUGARICA RODILA SINA

Glumac Andrija Kuzmanović postao je otac sredinom 2023. godine.

Glumcu je njegova bliska drugarica rodila sina, a u želji da zaštiti privatnost svojih najbližih, nije hteo da govori na ovu temu, te samo njemu bliski ljudi znaju da se ostvario kao roditelj.

On je tada otkazao sve obaveze u želji da vreme provede sa tek rođenom bebom. Andrija i majka deteta nikada nisu bili u vezi. Oduvek ih je povezivalo prijateljstvo, a u jednom momentu između njih se javila strast. Kad se saznalo da je ona u drugom stanju, dogovorili su se da zajedno brinu o bebi, iako nisu u ljubavnom odnosu.

Andrija Kuzmanović često je isticao da želi da ima veliku porodicu i da je na putu da to i ostvari, ali ovu vest nije želeo da komentariše.

- Ne komentarišem svoj privatni život – rekao je glumac za medije.

LJUBA PERUĆICA DANIMA NIJE PRESTAJAO DA PLAČE OD SREĆE

Supruga pevača Ljube Perućice, Katarina Kolozeus, porodila se i na svet donela sina kome su ponosni roditelji dali ime Aleksej. Ljuba je tada odmah podelio srećne vesti, objavivši zajedničku fotogafiju iz porodilišta.

Pišem pa brišem i ne znam ni sam odakle da počnem, pa je najbolje da vam prvo napišem: Postao sam tata! Nešto malo pre 3 sata ujutru, 9.novembra 2023. godine, na svet je došao jedan maleni, premaleni dečak. On je ostvarenje svakog našeg sna, svake želje i mašte, svake molitve dragom Gospodu Bogu! Kad god smo pomišljali zelju, ona i ja smo mislili na istu stvar. Nije bilo bitno da li je to rođendanska ili novogodišnja zelja, ili je neko od nas dvoje pronašao trepavicu na tuđem licu (pa smo morali da je oduvamo i biramo čija je želja jača) ili je neko video zvezdu padalicu ili su se poklopile kazaljke na satu ili bilo koja druga bezazlena stvar, uvek smo imali iste misli. Svaka naša molitva bila je upućena tebi sine. Hvala dragom Gospodu na najvećem životnom poklonu, napisao je ponosni tata i odmah se zahvalio supruzi.

MARIJA ŠERIFOVIĆ: „LJUBAV JE DOŠLA!“

Kraj godine doneo je neverovano iznenađenje kada je u medijima odjeknula vest da se je pevačica i članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezda Granda“ Marija Šerifović dobila sina Maria.

Trudnoću je u Americi iznela surogat majka, dok je Marija sa majkom Vericom pre nekoliko nedelja otputovala kako bi prisutvovala porođaju. Iako se mali naslednik rodio početkom decembra, Marija je tek petnaest dana kasnije objavila ovu informaciju na društvenim mrežama.

Ljubav je došla. Nebo je osvetlila najlepša zvezda mog života. Rodio se Mario. Neka te, sine, život vodi stazama svojim najlepšim, a ja te svojom ljubavlju čuvam od tuge i od ljudi. Hvala svima što šalju ljubav i neka tiho i toplo bude sve ono što dolazi od vas ka njemu. Volim vas sve, M&M – napisala je Marija uz prvu fotografiju bebe.

Nadamo se da će ovogodišnji bejbi bum da se nastavi i u narednoj 2024. godini.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading