Darko Lazić napustio emisiju
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Pevač Darko Lazić otkrio je da je veoma rano počeo da zarađuje ogromne svote novca. zbog čega je upao u probleme. 

On ne krije da je konzumirao narkotike, a iz poroka ga je izvukao otac Milan. 

- Nakon pobede u  takmičenju "Zvezde Granda", sa 17 godina sam počeo da zarađujem previše novca i tu je sve krenulo nizbrdo. Za veče sam znao da zaradim i po 5.000 evra. Tada sam imao "prijatelje" i svi su me "voleli". Ne mogu da se setim gde sam prvi put probao drogu, ali mislim da je to bilo na nekoj žurci - kaže Darko i dodaje da je njegova majka to najteže podnosila.


- Majka je teško podnosila taj moj period života pun poroka. Otac je primetio šta se dešava, vratio me je u porodičnu kuću i vratio na pravi put. Odavao sam se porocima i šta sad, potičem iz kafane, a ne iz biblioteke... Ipak, najvažnije je da se čovek u tome zaustavi.

Iako je, kako kaže, prestao da konzumira narkotike i više ne vodi buran momački život, u javnosti važi za bahatog vozača, zbog čega je u stalnom sukobu sa zakonom.

- Kada dobro razmislim, zavisnik sam od adrenalina i to je moj jedini i najveći porok. Obožavam adrenalinske sportove i nema šta nisam probao. Skakao sam i s visine od 190 metara, a pored automobila volim i vožnju motorom, jer me smiruje - rekao je Darko za "Informer". 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading