Severina
Foto: Alo/Printscreen

Hrvatska pop pevačica Severina Vučković, oglasila se na svom Instagramu i čestitala pravoslavni Badnji dan, a o njenoj objavi se već naveliko priča, a i piše.

Uzevši u obzir njene stavove, ona je sada šokirala potezom, podelivši citat patrijarha Pavla.

- Svim vernicima pravoslavne veroispovesti želim srećan Badnji dan - poručila je Severina, a onda podelila i patrijarha Pavla.

- A čovek ne može birati vreme u kojem će se roditi i živeti. Od njega ne zavisi ni od kojih roditelja, ni od kog naroda će se roditi, ali od njega zavisi kako će on postupati u datom vremenu: da li kao čovek ili kao nečovek, bez obzira na to u kojem narodu i od kojih roditelja - reči su pokojnog patrijarha.

Podsetimo, pevačica Severina Vučković ponovo je nedavno, kako mnogi smatraju, isprovocirala Srbe. Ona je pre nekoliko dana nastupala u Crnog Gori gde je otpevala pesmu "Ivanova korita", a potom uzviknula "Ne dajte Crnu Goru". 

Povodom celog skandala obratila joj se i ćerka Merime Njegomir, Ljubica, i objasnila Hrvatici da nije otpevala nikakvu crnogorsku pesmu, već veliki hit njene majke čiji je autor jedan Srbin.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nada

06.01.2024 16:05

U pravu je Patrijah Pavle ali da nam ova kucka citira njegove reci ? Pa nju u Srbiji nece oprati ni Dunav ni Sava !!!!!!!!!

Ja

06.01.2024 16:47

Zabraniti joj ulaz u Srbiju da nam ne truje vazduh

Nata

06.01.2024 17:58

Znamo ... znamo šta misli o Srbima, a za dva bila i udata, a i s jednim ima i dijete; i pored svega, s njima i svađa...