Tea Tairović
Foto: Alo/Foto: Promo/Ilustracija

Dve muzičke folk zvezde, Ceca Ražnatović i Tea Tairović, nastupiće na jednom događaju, a sada je sve otkriveno i u javnosti.

Naime, u pitanju je "Svetski Romski bal", koji se organizuje u Skoplju, a održaće se 18. januara 2024. godine.

Poznato je da Romi ne žale za provod i veselje, te ova manifestacija slovi za jednu od najglamuroznijih i najposećenijih romskih proslava u Evropi.

Oni su angažovali pomenute zvezde, a kako domaći mediji tvrde, u pitanju su ogromne svote novca, kao i privatno obezbeđenje.

- Ceca je dobila 70.000 evra za nastup. Svi su oduševljeni što ona dolazi. To će biti spektakl. Pored toga Tea Tairović je zvezda u usponu. Tu se okupljaju najbogatiji Romi, oni ljudi znaju kako se veseli, mada ove godine uz Cecu i Teu biće poseban bal - rekao je izvor za Blic.

Mi smo pokušali da saznamo nešto više o celokupnom događaju, a izvor, koji je dobro upućen u sve i zna kako funkcionišu veselja na kojima dolaze velike zvezde, otkrio je nove detalje.

- Ogroman događaj je u pitanju. Sve će ispratiti i kamere, a biće angažovano i obezbeđenje zbog Cecinog dolaska, budući da je u pitanju Balkanska diva i žena koja je primećena na svakom koraku. Ozbiljne svota novca su potrošene - rekao je izvor za Alo!.

Dobro je poznato da oni s dubljim džepom ne žale para kada su u pitanju njihova veselja, naročito Romi iz dijaspore, koji su spremni i celu ušteđevinu da daju samo da njihova slavlja budu na najvišem nivou. Za muziku su spremni da daju čak na desetine hiljada evra.

Odavno se zna da su Snežana Đurišić, Verica Šerifović, Šerif Konjević, Darko Lazić, Jana, Đani, Adil i još neke njihove izuzetno popularne kolege rado viđeni na privatnim veseljima. međutim poslednjih godina ima dosta i onih muzičara i pevača koji se medijski ne eksponiraju previše, nekih gotovo i da nema po televizijama i portalima, ali se bez njih veselje ne može zamisliti.

Lepa Brena je prošle godine, prvi put u karijeri, pevala na romskom veselju, na kom je za dva sata uzela 70.000 evra, a imala je i posebne zahteve

Lepa Brena je zahtevala da joj niko od gostiju ne prilazi, da joj ne daju novac, jer ne želi da uzima bakšiš, a odbila je i da se slika sa zvanicama. Brenu je na bini čuvalo obezbeđenje, ali i sin Viktor Živojinović. Pevala je dva sata i nije silazila sa bine.

Ona je sa sinom Viktorom Živojinovićem doputovala u Crnu Goru, jer je krštenje bilo organizovano u Dobrim Vodama. Pošto nikada do sada nije nastupala na ovakvom slavlju, pevačica je imala posebne zahteve, pa tako niko nije smeo da joj priđe, nije bilo dozvoljeno fotografisanje sa zvanicama, a uslov je bio i da njen sin sve vreme bude pored nje.

Zajedno sa Lepom Brenom nastupao je i Sloba Radanović, a zajedno su uzeli basnoslovne svote novca.

Samo muzika je koštala preko 100.000 evra, plus bakšiš, a kako se navodilo tada, Lepa Brena je uzela 30.000 evra, dok je Sloba zaradio 12.000.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading