Zorica Brunclik
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Muzička legenda, pevačica Zorica Brunclik, prisetila se jedne scene o kojoj do sada, makar u javnosti, nije pričala.

Naime, ona je otkrila da je dobila ponudu da ona i Kemiš snime naslovnu za čuveni magazin Plejboj, a onda priznala kako je to izgledalo u njenoj glavi.

- Imala sam naslovnih uvek, a što se tiče "Plejboja"... Miroljub i ja smo bili na nekom događaju, tu je bio direktor "Plejboja". Jedna žena je rekla da bi oni mnogo voleli da nas vide na naslovnoj. Pala sam sa stolice! Kroz glavu mi je prošlo - Miroljub go, ja gola ispred njega i držim kuče da bih sakrila, eto, neke delove. Smejala sam se do besvesti! Žena je posle objašnjavala da bi to sad bilo drugačije - rekla je pevačica i sve šokirala, ali i nasmejala.

Zorica se dotakla i fizičkog izgleda i istakla da je imala peh da se pojavi kada su se mnogo lepše pojavile.

- Ja bih ovu moju glavu promenila za mnoge tuđe, ali niko neće da se menja! Nije da sam ja ružna, ali ja sam imala peh da se pojavim u vreme kad su se mnogo lepše pojavile - rekla je Zorica Brunclik za Informer.

Podsetimo, Zorica Brunclik godinama je prepoznatljiva po pink boji kose koja je postala njen zaštitni znak.

Pevačica je, međutim, nedavno otkrila i kako je došlo do toga da se ofarba u jarko roze boju, kao i da se njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš naljutio kada ju je ugledao. Kako je navela, Kemiš je zbog promene čak hteo da je napusti.

- Ja sam bila kod prijatelja, da ne budem u hotelu sama i njihova ćerka je bila na maturi za frizera. I ona je dobila tu paletu tih boja, teglica sa različitim bojama. "Zorice, šta mislite da vas ofarbam?" Ja kažem "što da ne". Ona luda, ja luđa - počela je Zorica i dodala:

- Ja nisam znala da mora to da se izblajha... Meni je glava u krastama bila. Oni mene prate za Beograd, Miroljub me čeka na aerodromu. Ja sad izlazim, a on, ja mislim, smoždio bi me, samo da može pogled to da uradi - kroz smeh je ispričala Zorica i dodala: 

- Uzima onaj moj kofer i okreće se.  Ja mu kroz zube kažem: "Vidi, ako se sada ne okreneš i staneš, nemoj više uopšte da se vraćaš". Rekao mi je sve šta je rekao, a ja njemu da sam htela da se vratim, ali meni je glava u ranama. Ovo mora malo da prođe. Devet naslovnih strana je ugovorio taj dan, legao na rudu. I šta se dešava, pošto je to iz Švedske, on je naručio 300 komada tih teglica i oni pogreše i pošalju pink. I tako sam ja ostala da budem ovakva - prisetila se Zorica u emisiji na TV Informer.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading