Tamara Đurić
Foto: Alo/Printscreen

Starleta Tamara Đurić nedavno je odlučila da smanji grudi, po kojima je bila prepoznatljiva, a sada se dotakla i ostatka svog tela.

Naime, Tamara nikada nije krila da je operacijama i zahvatima dosta toga promenila na sebi, a potom je priznala i koji je to broj, otprilike.

Jednom sam u nekom intervjuu rekla da sam išla 100 puta, što je, naravno, karikiranje! Mada, kada bih brojala i neinvanzivne tretmane kao što su botoks, hijaluronski fileri, pi-ar-pi... a ne samo operacije, onda ih je bilo i više od hiljadu. Grudi sam radila nekoliko puta, guzu jednom, a najveća ironija je što sam nos samo nitima podizala, dok ljudi misle da sam ga operisala - istakla je ona za Informer.

Podsetimo, Tamara Đurić nedavno se sukobila u jednom elitnom prestoničkom restoranu sa devojkom koja je te noći nastupala.

Tamari je, naime, prema priči izvora, zasmetalo što se usred Beograda izvode pesme Dina Merline, pa je u znak protesta ustala i otela mikrofon, a zauzvrat ponudila poveći bakšiš ne bi li čula neku od pesama koje slave srpski narod. 

- Tamara je stigla odlično raspoložena i naručivala je šampanjce bez da se meša u repertoar. Snimala se za društvene mreže, pijuckala je i đuskala sve dok pevačica nije počela sa izvođenjem Merlinovih pesama. Đurićeva je mislila da će se na tome završiti, ali tu je bio samo početak - priča izvor, pa dodaje:

- Kada je počela pesma "Bosnom behar probeharao" Tamara je ustala i besno otela mikrofon pevačici. Odmah zatim je iz torbe izvadila svežanj novčanica koji je namenila bendu, a zauzvrat je tražila da čuje patriotske pesme. Pevačica je bila drska i nije želela da otpeva ništa od naručenog uprkos velikom bakšišu. Moglo se čuti da je Tamara pitala: "A, šta možeš da pevaš, lutko, ako ne srpske pesme? Je l' znaš gde se nalaziš?". Odmah nakon toga je gurnula flaše sa stola, platila račun, uzela muzici novčanice i napustila restoran - završava priču izvor Informera.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading