FALI MI SVAKOGA DANA, MAŠTAM DA GA ZAGRLIM: Ovako je Anastasija Ražnatović pričala o pokojnom ocu, jedna rečenica naročito boli
Foto: Alo/Alo

Željko Ražnatović Arkan ubijen je na današnji dan, 15. januara 2000. godine, u hotelu "Interkontinental" u Beogradu, a danas je na Novom groblju održan pomen povodom 24 godine od njegove smrti.

Osim supruge Svetlane, svakako su taj gubitak najteže podnela i sva njegova deca, a najmlađa Anastasija neretko je s knedlom u grlu govorila o tome koliko joj kroz život, odrastanje i sazrevanje fali očinska figura.

- Mislim na oca svakoga dana, bio praznik, rođendan ili neki sasvim običan dan. Tata će mi faliti kroz život, ali moram da se naviknem na to da živim, odrastam i starim bez njega - istakla je Anastasija pre godinu dana za medije, pa dodala:

- Maštam da mu sednem u krilo, da ga zagrlim, da ga poljubim, da mi da neki savet. Verujem da bih se osećala zaštićenije da u mom životu postoji ta muška figura. Ali mama se uvek trudila da nadomesti taj nedostatak. Činila je sve što je mogla i ja sam joj za to jako zahvalna - zaključila je tada Cecina ćerka.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading