Jovana Jeremić
Foto: Alo/Printscreen

Nakon što je vlasnik TV Pink kaznio sa 50 odsto od plate zbog dva propusta u živom programu, voditeljka Jovana Jeremić se sa tim stoički suočila, ali je ipak donela odluku da se povuče.

Ona se u nedelju oglasila iz doma svog novog partnera Dragana Stankovića i tom prilikom rekla da je neko vreme neće biti u medijima.

Osim toga, ona je i danas podelila objavu na svom Instagramu, za koju je istakla da je poslednja pred povlačenje. Tom prilikom ona je istakla da je zabeležila i te kako zavidne rezultate u prethodnom periodu.

- Kažu da sam najčitanija javna ličnost na portalima, najšerovanija na društvenim mrežama... Svaki moj snimak broji tri miliona pregleda. Trenutno sam popularna kao narodna pevačica koja može da napuni Marakanu - rekla je Jovana i dodala:

- To su moji podaci u trenutku kada sam rešila da se povučem. Do marta, a od marta - Gori Balkan - navela je Jovana.

Podsetimo, Jovana je pre nekoliko dana obelodanila i da je spremna da se preseli u dom svog novog partnera koji ima ogromno zdanje u Gorckoj:

- Ti si moja podrška, moj lavić. Mi smo velika složna porodica", rekao je Dragan, a ona je dodala kako i njena naslednica obožava njenog partnera.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading