Danica Krstić
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Danica Krstić nedavno je stala na ludi kamen, a smešnu priču o svojoj prvoj bračnoj noći podelila je sa medijima.

Naime, Danica je nakon svadbene ceremonije bila toliko umorna da je odmah zaspala, te je njen suprug njihovu prvu bračnu noć zapravo proveo u društvu njene kume.

- Kako sam došla kući, ja sam skinula šminku, razmontirala se i zaspala. On je ostao sa mojom kumom. Oni su bili budni do 4 ujutru, ja do 2, nije me bilo… Gazila sam prethodno po petama jer stopala nisu postojala – priznala je Danica uz smeh, oa otkrila da čak nije ni prebrojala novac koji su mladenci dobili u kovertama, što je mnogim parovima prva zajednička aktivnost u braku:

- Ne, ja sam rekla da to ne dolazi u obzir. To možemo da radimo samo kad se ja odmorim. Uostalom, nismo ni pravili svadbu radi novca, već radi provoda.

Pevačica je takođe istakla da joj brak nije promenio život, kao i da se nije udava zbog, kako ona kaže, parčeta papira, već kako bi imala povod za veliko veselje i žurku.

- Apsolutno se ništa nije promenilo jer sam sa suprugom živela već 4 godine zajedno. Dugo se znamo i to posmatram kao papir, ali bio je red, trebalo je da se pravi žurka, a mi Srbi volimo velika veselja. Morali smo da napravimo jednu veliku žurku za porodicu i prijatelje – rekla je Danica i dodala:

- Šalu na stranu, Nikola i ja smo inače jako opušteni privatno i ne opterećujemo se mnogo zbog tih stvari, ali zbog porodica. Ja sam jedinče, ali i mnogo volim žurke. Nemam često priliku da budem na njima, ali volim i da ih organizujem. I lepo smo se proveli – priznala je.

Iako svoju svadbu pamti kao jednu od najlepših uspomena u životu, jedna neugoda je takođe obeležila tu noć.

- U suštini pamtim samo to da je bila dobra žurka jer sam trčala na sve strane oko gostiju i kolega. Nisam mogla da se skrasim i da uzmem da đuskam ili da se zezam na podijumu već smo morali da ispoštujemo i protokol, sad se smej, sad se slikaj, sad ide venčanje. Bio je veliki nered u mojoj glavi, ali znam da su me noge bolele jedno sedam dana posle venčanja od đuskanja, skakanja i letela na sve strane. Samo mi je bitan taj osećaj da nam je svima bilo prijatno, veselo i zabavno – ispričala je Danica, prenosi "Grandonline".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading