Alen Selimi
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ata Images

Glumac koji tumači malog Džeja Ramadanovskog u filmu "Nedelja", harizmatični Alen Selimi, otkrio je detalje iz života.

Naime, on je priznao da se dosta toga promenilo, kao i da je do skoro prodavao ruže u Skadarliji, a onda dodao da bolje i to da radi, nego da krade.

- Prodavao sam ruže na Skadarliji sa sestrom i šetali smo se, igrali, video sam jednu devojku kroz prozor, mahnuo sam joj i poslao poljubac, a ona mi je rekla da je sačekam. Pitala me je da li znam da pevam, ja sam rekao da znam, onda me je pitala da li znam da otpevam "Nedelju" od Džeja, otpevao sam joj i ona je rekla: "Ipak smo našli malog Džeja". Tada ništa nisam znao o tom filmu - započeo je Alen koji je potom otkrio kako izgleda jedan njegov radni dan.

- Uvek kada idem u Skadarliju, naručujem "Sunce ljubavi" i "Nedelju". Ne prodajem ruže celo veče. Sestra je uvek sa mnom. Nije mi teško, bolje to da radim, nego da kradem. Više to ne radim, sada to radi moj drug - objasnio nam je dečak, te istakao kako su roditelji reagovali kada im je saopštio vesti o filmu.

- Roditelji su mi rekli: "Svaka ti čast". Izabrali su mene pored još jednog glumca. Sada ću biti glumac i pevač - istakao je dečak, koji je porodici kupio poklone od zarade na filmu i ima jednu želju:

- Naravno. Hteo sam da skupljamo pare i da kupimo kuću. Moći će to jednog dana da se desi - rekao je on za Blic.

Podsetimo, film "Nedelja" koji govori o životu Džeja Ramadanovskog, okupio je veliki broj javnih ličnosti iz svih sfera života.

Na crvenom tepihu su prodefilovali razni političari, pevačice, pevači, glumci, glumice.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beba

19.01.2024 16:01

Dusa mala! Pa da li zaraduo snimajuci...? Valjda ce se naci neko da pomogne detetu...