MNOGI NI NE SLUTE KOJA CIFRA JE U PITANJU Evo koliko zapravo godina ima Sanja Kužet, deluje poprilično mlađe
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Sanja Kužet u žiži ne interesovanja prethodnih dana, budući da je napustila voditeljsko mesto u Zvezdama Granda i otišla na zasluženo porodiljsko.

Sanja čeka trečeg sina sa biznismenom i marketing direktorom Nemanjom Živojinovićem, svoj privatan život vešto krije od javnosti i medija, a zbog svog atraktivnog izgleda često je tema na društvenim mrežama.

Sanja je jedna od retkih dama sa domaće scene koja je otvoreno priznala da je radila estetsku korekciju na grudima, nakon svog prvog porođaja, a da je sve ostalo na njenom telu sasvim prirodno, te da svoj vitak stas i mladolik izgled duguje redovnim treninzima, zdravoj ishrani i genetici, stoga su se mnogi pitali koliko zapravo Sanja ima godina.

Sanja Kužet je rođena u Beogradu, 9. avgusta 1983. godine, od oca Dalmatinca Milovana, i majke Crnogorke Verice, kao mlađa ćerka pomenutog bračnog para, a koji ima i stariju ćerku Sandru.

Sanja je odrasla u beogradskom naselju Banovo Brdo, gde je pored vrtića i predškolskog obrazovanja, naučila i svoje prve baletske korake, dok je osnovnu školu, ali i prvo muzičko obrazovanje (za odsek klavir), stekla u naselju Miljakovac.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading