KO JE GLUMAC KOJI ĆE OVE GODINE VODITI PZE? Glumio je geja u poznatom srpskom filmu, a vrele scene sa muškarcem iz kabine sve su šokirale
Foto: Alo/Alo!/Nenad Vujanović

Voditeljski angažman za ovogodišnji izbor za predstavnika Srbije na Evroviziji dobio je glumac Slaven Došlo

Došlo važi za jednog od najzgodnijih na glumačkoj sceni Srbije. On svojim talentom, ali i neverovatnim fizičkim izgledom privlači veliku pažnju medija ali i publike, naročito ženskog dela. 

Slaven je široj javnosti poznat od svoje uloge u filmu "Pored mene" u kojoj je igrao ulogu gej tinejdžera u srednjoj školi.

Slavena mnogi često vezuju za gej populaciju budući da je u filmu "Pored mene", pre nekoliko godina, odigrao lik homoseksualca, te je pred kamerama imao intimne scene o kojima se mnogo polemisalo i koje u šokirale javnost. 

- Ne smeta mi to povezivanje - poručio je tada Došlo za Alo! 

Inače, Slaven ne priča mnogo o privatnom životu i o njemu se malo zna, a povezivali su ga sa mnogim koleginicama. 

Još jedna od njegovih poznatijih uloga mu je iz serije "Biseri Bojane" koja je snimana 2017. godine, nakon toga, 2018. godine dobio je ulogu u seriji "Vojna Akademija"...

Podsetimo, glumac će, zajedno sa voditeljkom Draganom Kosjerinom ove godine voditi popularno takmičenje koje je prošle godine vodio njegov kolega Milan Marić. Slaven je već počeo da radi na pripremama za angažman koji je prihvatio. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading