soraja
Foto: Privatna arhiva/Printscreen/Instagram

Starleta Soraja Vučelić ostavila je javnost u šoku kada je pre nekih godinu dana pokazala duge obrve.

Naime, ona ih je gajila i stilizovala po poslednjoj modi, ali su na to mnogi njeni pratioci reagovali sa nevericom. Ipak, Soraja na to nije obraćala pažnju, već se vodila svojim stilom i ukusom, a to je učinila i sada.

Naime, starleta je rešila da skrati obrve koje je gajila u čemu joj je pomogla kozmetičarka kojoj se javno zahvalila na Instagramu.

Podsećanja radi, kada je nadogradila obrve, starleta je izazvala niz komentara, što joj je inače svojstveno od kada se pojavila na javnoj sceni.

Naime, starleta je pomoću hirurgije presadila dlake svoje kose na predeo obrva, zbog čega i ima neverovatno duge dlake.

Soraja nije preterala sa količinom dlaka, nego ih je pustila u dužem obliku i oblikovala ih kako njoj odgovaraju. Trendovi se uvek menjaju, mi smo navikli na kraće obrve - rekao je tada doktor Šadi Abunaser.

Stručnjak za transplataciju je otkrio kako se radi transplatacija obrva i zbog čega starleta ima toliko dugačke dlake.

- Kada se radi transplantacija dlake na obrvama, koristi se vaša dlaka sa glave, odnosno potiljka koje je potrebno kasnije održavati tako što se skraćuju do željene dužine, jer inače rastu u dužini kose. Donorska regija je isto potiljak i pre početka intervencije se iscrtava željeni oblik koji želi pacijent. Kada se oblik završi, aplicira se anastezija koja eleminiše bol tokom navedene procedure. U mojoj praksi je sve više žena koje dolaze da rade obrve, jer je to jedino rešenje da nadoknade izgubljenu dlaku, i da ne koriste alternativne metode koje ne daju prirodan izgled - zaključio je on tada za medije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading