Haris i Melina
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Haris i Melina započeli su emotivnu vezu još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Njih dvoje su potvrdili razvod, ali nisu istakli šta je do toga dovelo. Kako se navodi, Melina će ostati sa decom u vili na Senjaku, a Haris se, navodno, već iselio iz luks kuće.

Kako prenose mediji, navodno je sve krenulo po zlu kada se porodica konačno preselila u luksuznu vilu u koju je uloženo basnoslovno bogatstvo.

I ne sluteći da će doći do kraha braka, Melina je strpljivo i pažljivo birala svaki detalj za dom, te nije štedela, a Haris joj je u svemu pomagao. Naime, i te kako i on pitao o svakom kutku, a čak je po svom priznanju tražio da se ruše već dignuti zidovi na kojima je sam insistirao da se izgrade.

- Veliki dnevni boravak, brojne sobe, hodnici i dečije sobe, opremljene po želji Đine i Kana, su samo deo onoga što čini ovaj dom, koji je Haris posle dugo godina na estradi odlučio da priušti. U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar - rekao je jednom prilikom izvor blizak Džinovićima, a prema objavama Đine na Instagamu, može se primetiti i da su kristalni lusteri svuda po kući.

- Kako vila ima više od 930 kvadratnih metara, bilo je sasvim izvesno da će se naći prostor i za njegov studio. To će najverovatnije biti na drugom spratu uz svu potrebnu zvučnu izolaciju kako pevanjem ne bi narušio mir u kući ukoliko mališani žele da uče. Vrata njegovog studija biće otvorena i za njegove kolege. Oprema stiže iz muzičkih kuća koje opremaju najbolje svetske studije - rekao je izvor svojevremeno, prenosi Blic.

Podsetimo, Haris je u luks dom uložio oko dva miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte. Čal su se i već izgrađeni zidovi rušili kako bi se sve uklopilo u njegov ukus i potrebe. On je o tome i sam govorio podvlačeći da mu se nigde ne žuri i da je perfekcionista.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading