Peđa Medenica
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Učesnice "Elite" Jovane Cvijanović tvrdi da je imala ljubavne afere sa pevačima Peđom Medenicom i MC Stojanom, ali sa mnogim sportistima, fudbalerima Andrijom Živkovićem i Urošem Račićem i košarkašem Nikolom Kalinićem.

Međutim, njena sestra Ivana sada se oglasila i otkrila da je sve laž..

Ivana je istakla da je cela porodica kivna na Jovanu zbog svih neistina.

Nikolu Kalinića nikada nije upoznala. Ništa nisu imali. Oni čak ni brojeve telefona nisu razmenili. Sa Peđom Medenicom se poznaje iz kafane, ali dalje od toga ništa nije bilo. Sa Urošem Račićem se čula putem društvenih mreža. Čuli su se dok on nije bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Emom Radujko. Sa Andrijom Živkovićem je imala nešto, čuli su se dok je on bio u Solunu, posle su se videli i u Nišu, on je tada bio slobodan, to je bilo 2021. Muž Helene Topalović je iz Loznice, ja ne znam zbog čega je ona njega i spomenula - rekla je Jovanina sestra, pa otkrila da je porodica u šoku zbog njenog ponašanja i laži koje je govorila.

- Mi kao porodica smo šokirani i kivni na nju, jer ne znamo što ona iznosi sve ovo. Jedina istina je da ona nije imala ništa sa njima. Jovana kad bude izašla iz "Elite", potvrdiće da nije imala ništa sa njima, jer je sve što je rekla velika laž. Niko od nas je ne podržava u iznošenju laži - zaključila je ona za "Pink".

Inače, advokat košarkaša Nikole Kalinića se takođe oglasio i demantovao sve Jovanine tvrdje:

- U skladu sa navedenim, kao punomoćnik Nikole Kalinića, ovim putem demantujem nedavno objavljene informacije koje sugerišu da je Nikola Kalinić bio u vezi sa učesnicom rijalitija Jovanom Cvijanović. Ove tvrdnje su potpuno netačne, zbog čega želim jasno da istaknem da Nikola Kalinić nikada nije bio u emotivnoj ili bilo kakavoj drugoj vezi s pomenutom Jovanom Cvijanović, niti istu poznaje - piše u demantiju pravnog košarkaševog zastupnika, a prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading