GOCA TRŽAN UPOREDILA MAJU NIKOLIĆ SA PSOM! Skandal neviđenih razmera, izgovorila ove reči i to javno!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Goca Tržan i Maja Nikolić dugo vode medijski rat. Naime, Goca je čak i tužila Maju i uskoro ih očekuje prvo ročište.

Naime, Goca je rešila da presavije tabak jer joj je prekipelo zbog Majinih izjava na njen račun.

A kada su je novinari nedavno pitali šta očekuje na prvom ročištu i kada je isto, Goca nije htela mnogo da komentariše. Bila je kratka, ali bogami, i oštra.

- Ne znam kada je, čekam da mi advokat javi kada je, ne bih sada mnogo o tome da diskutujem - započela je Tržanka i dodala:

- Znate kako, kada sam u mladosti bila u Berlinu tada je tamo još bio Berlinski zid, eto toliko sam matora da se sećam i Berlinskog zida. Sećam se da je ceo Berlin bio isprljan kućećim izmetom, i onda su oni uveli novčane kazne i više niko nije kakio po ulici, pa čak ni psi. Eto, ako nećeš da ti ker kaki na ulici, kazni ga novčano - istakla je Goca nakon pitanja o tome šta očekuje na prvom ročištu sa Majom.

Podsetimo, Maja je neretko prozivala Gocu, a sve je počelo zbog toga što je, kako je Nikolićeva ispričala, njena koleginica, dok je bila u žiriju "Pinkovih zvezdica", rekla jednoj devojčici da ne peva Majinu pesmu jer je "glupa".

- Sve je prelilo čašu, preterala je sa rečnikom, sa svime. Ona je mene optužila za nešto što sam navodno uradila pre sedam godina, što nije tačno. Ja nisam izgovorila ništa ni za nju ni za njenu muziku. Ta pesma o kojoj ona priča, ja i dalje mislim da je lepa i to je to.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading