Breskvica
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Pesma mlade pevačice Anđele Ignjatović, poznatije kao Breskvica, kojom će se predstaviti na Pesmi za Evroviziju '24, izazvala je velike polemike na mrežama.

Na društvenim mrežama, ali i među narodom mnogi su izrazili svoje oduševljenje, međutim Albanci su se našli prozvani i udarili na srpsku pevačicu, tvrdeći da ona u pesmi "poziva na čišćenje njihovog naroda s Kosova, kako bi Srbi dobili potpunu kontrolu nad teritorijom".

Kako se o ovome mnogo govori, jedna od tema kod Jovane Jeremić bila je upravo Ignjatovićeva, a pozvana da govori na istu bila je pevačica Maja Nikolić.

- Orao je simbol Srbije, ne vidim u čemu je problem! Zašto politika ulazi u muziku? Albanci se mešaju tamo gde im nije mesto, ne bi li tražili teritoriju koja im ne pripada! - rekla je Maja na Pink TV.

Podsetimo, Breskvica se nije još uvek oglašavala povodom ovih navoda i tumačenja, a pre nekoliko dana je na Instagramu objavila da je ponosna što je Srpkinja.

- Dragi moji, pesma je izašla. Naslov je 'Gnezdo orlovo'. Nadam se da će vam se dopasti. Svi smo se maksimalno potrudili i tek ćemo. Volite se, imajte poštovanja prema drugima, budite ljudi. Budite ponosni na to što ste iz zemlje iz koje ste i trudite se da je svima predstavite onako kako dolikuje. Volim vas i idemo dalje - napisala je Anđela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading