Breskvica
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Anđela Ignjatović Breskvica jedna je od prijavljenih za Pesmu za Evroviziju, gde će se predstaviti numerom "Orlovo gnezdo" i pokušati da osvoji publiku i predstavlja Srbiju u Malmeu.

Pored ljudi koji pokušavaju da je na svaki mogući način sabotiraju, njena numera koja govori o borbi dobra i zla, na našim prostorima, postala je veoma voljena.

Njena numera, iako nije izabrana za predstavnika Srbije, već je podigla prašinu i veliko interesovanje u Evropi, toliko da su bkrenule i spekulacije da je pesma "genocidna".

Tako se na mrežama pojavio snimak monaha iz jednog od manastira koji se snimao slušajući ovu pesmu na telefonu. 

@srdjandobrota @Драшко Станивуковић #breskvica @DragomirDespic_design #gnezdoorlovo ♬ original sound - Srdjan Dobrota

Upravo ovaj snimak, samo je dokaz da je pesma opšte prihvaćena, ali i da Breskvica ima "amin" među sveštenstvom i monaštvom.

Inače, i Breskvica je dala komentar na prozivke i napade na nju od strane pojedinaca.

- Prezadovoljna sam time kako je publika prihvatila novu pesmu. Očekivala sam da će im se dopasti, ali nisam se nadala podršci baš u ovolikoj meri. Jako dugo radimo na tome, tek ćemo da radimo i zaista sam presrećna - rekla je Anđela.

Podsetimo, mlada pevačica istakla je da bi predstavljanje Srbije na Evroviziji bio njen najveći uspeh u karijeri.

- Ne mogu da kažem da očekujem da ću otići na Evroviziju, ali svakako da priželjkujem, kao i svako ko se prijavio. To mi je trenutno najveća želja. U ovom trenutku bi to apsolutno bila kruna moje karijere - rekla je Breskvica tom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading