Teodora Džehverović
Foto: Printscreen/Instagram

Pevačica Teodora Džehverović nikada nije krila šta je promenila na sebi. 

Ona je sada na svom Instagram profilu odgovorala na pitanja pratioca, a jedno je svima privuklo pažnju. 

Džehverovićeva je operaciju grudi uradila pre nekoliko godina, a malo ko zna da je prvi zahvat imala sa 16 godina, o čemu je sada javno progovorila. 

- Ja sam uvek otvoreno pričala šta sam radila na sebi. Mislim da ni u čemu nisam preterala i da su ovo zaista bile minimalne korekcije. Sa 16 godina sam operisala uši, jer sam bila mali klempo. 2019. sam operisala grudi, usne sam poslednji put radila pre dve godine - odgovorila je pevačica koja je svesna svoje fizičke promene.

- Priznajem da sam se mnogo promenila do sad, ali prosto mislimd a j etaj proces razvoja kod svakoga drugačiji. Drugačija šminka je bila popularna, kosa, kilaža i sl. Ko veruje, veruje - objasniala je Džehverovićeva.

Teodora je nakon priznanja o zahvatima istakla da na sebi ne želi više ništa da promeni.

- Na sebi ne bih ništa, kod sebe bih impulsivnost - iskrena je pevačica.

Inače, Teodoru je nedavno javno isprozivala pevačica Ema Radujko, koja se tom prilikom dotakla njenih operacija. 

- Ona je devojka koja je imala neke estetske zahvate, ja nisam. Šta treba da uradim? Da uzmem da uradim nešto na sebi da bih izgledala drugačije? Ljudi stalno pričaju kako ja nju kopiram. U jednom momentu, kad sam tek počinjala sa snimanjem, ona je stvarno izgledala dobro, sve mi je na njoj bilo super, pa mi nije smetalo da me porede sa devojkom koja je dobra, zgodna, uspešna... Ali normalno, u jednom momentu mi je dosadilo jer sam smatrala da ne ličim na nju, niti da je kopiram - rekla je tada mlada pevačica, a Teodora nije odgovarala na ove prozivke. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading