Isak Šabanović, Aleksandra Mladenović
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Kao bomba je u domaćim medijima odjeknula vest da je pevačica Aleksandra Mladenović iskulirala svog bivčeg dečka i kolegu, Isaka Šabanovića, sinoć na rođendanu kod Žike Jakšića.

Ona se na pomenutom događaju pojavila u pratnji svoje prijateljice i koleginice Vanje Mijatović, sa kojom inače sprema i duet, a budući da je u medijskoj ilegali, Aleksandra nije želela da daje izjave okupljenim medijima, te su spekulacije odmah krenule kao i razlozi zašto se nije javila Isaku.

Kako bismo proverili ove navode, stupili smo u kontakt sa njoj bliskim ljudima, koji su otkrili šta se zapravo desilu na rođendanu.

- Aleksandra je znala da će na rođendanu biti i Isak, ali je uprkos tome došla i ispoštovala Žiku, budući da se poznaju jako dugo. Nije želela da se javi bivšem jer je znala da, ako to uradi, javnost će odmah krenuti da ih ponovo povezuje i napraviće joj haos od života, te ga je zato i ignorisala i otišla sa Vanjom u drugom pravcu i ka svom mestu - kaže izvor za Alo! i dodaje:

- Ona je ostala u korektnim odnosima sa njim, nema zle krvi, samo prosto ne vidi zašto bi se pravila pompa oko nečega što ne postoji - završava dobro upućen izvor za Alo!.

Podsetimo, Aleksandra je i sama, jednom prilikom, istakla zbog čega je došlo do raskida sa Isakom.

Prosto se nismo uklopili, totalno smo dva različita sveta, drugačiji smo. Svako ima drugačiji pogled na život, odlučili smo da je najbolje da svako ide svojim putem. Sve je to bilo, ljubav je bila tu, al' valjda je najvažnije ono kako je kod kuće. Više nismo zajedno, slobodna sam, to je važno da kažem - kazala je Aleksandra, koja se pojavila u crnom.

- Nismo se pronašli. Ne kajem se, bilo je lepo dok je trajalo. Želim mu sve najbolje. Skoro četiri meseca smo bili zajedno. Kažete da je Isak pričao da je spremao burmu? Pa, dobro... (smeh) Sporazumno smo se razišli. Muvali su me momci i dok sam bila zauzeta, a ne sad... (smeh) - dodala je Mladenovićeva tad. Aleksandra bivšeg prijavila policiji

Mladenovićeva je, sada već bivšeg dečka Stefana Čečara, prijavila pre nekoliko meseci policiji zbog uznemiravanja i pretnji, te ga i optužila za krađu, a slučaj je završio i na sudu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading