Breskvica
Foto: Shutterstock/Foto: Ilustracija

Pevačica Martina Vrbos poznata je po svom britkom jeziku i izjavama, a sada je ponovo šokirala.

Martina je, gostujući u jednoj emisiji, prokomentarisala skandal oko Anđele Ignjatović Breskvice i njene pesme "Gnezdo orlovo" za koju su ocenili da ima političku poruku.

- Meni je žao što sam ispala najpoznatija Srpkinja u Hrvatskoj i najpoznatija Hrvatica u Srbiji. Doduše, ja sam samo neko ko promoviše muziku. Što se Breskvice tiče, ljudi moraju da shvate da melodiju koju ona peva sada na izboru za pesmu nema veze sa nacionalizmom, već su to klasični etno tekstovi. Neće sigurno pevati o Ferariju ako je u pitanju etno pesma - istakla je ona, gostujući u emisiji na Kurir TV.

Podsetimo, oko Martine se takođe digla prašina uz komentare kako neko ko je iz Hrvatske može da predstavlja Srbiju.

- Moja priča je da sam se prijavila na muzički festival, i ja tu ne vidim nikakav problem. A ti komentari zbog čega se nisam prijavila na "Doru", otkud njima informacija da nisam? To su informacije koje nisu istinite, jer se uvek prijavljujem na to takmičenje u Hrvatskoj. Međutim, ne prođem tamo. Prijavljujem se, volim festivale, mislim da fali festivala, manifestacija, gde mi možemo da pevamo - rekla je Martina tom prilikom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading