Haris i Melina
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Kao bomba je odjeknula vest u domaćoj javnosti da se folker Haris Džinović razvodi od supruge Meline Džinović nakon 20 godina zajedničkog života.

Pevač se pre tri godine sa porodicom uselio u luks vilu na Senjaku koju je gradio od 2017. godine, a iako je prvobitno bio plan da nekretninu previše njima, čini se da će možda doći i do nekih izmena.

Kako pišu domaći mediji, blizak prijatelj mu je ponudio 3.000.000 za vilu u kojoj živi na Senjaku.

- Haris se požalio bliskom prijatelju da mu razvod ne prija, da nije ni verovao da do toga može da dođe, ali ide dalje. Tog biznismena je interesovalo da li planira da život nastavi u Begradu u vili koju je sazidao ili postoji mogućnost da je proda. Dao mu je interesantnu ponudu, konkretno milion evra više nego što je on uložio. Jeste mu primamljiva cifra, ali nije siguran da li će da pristane. Odluku će doneti Harisov sin Kan. Sa njim se pevač sve dogovora. Inače, taj čovek ima nekoliko objekata na popularnim lokacijama u prestonici i Harisova oaza mira mu se posebno dopada jer se sa terase pruža pogled na Novi Beograd. Videćemo šta će da odluči - završava izvor za Kurir.

Podsetimo, u ovaj projekat pevač je uložio, kako se pisalo, oko 2 miliona evra, a radovi su trajali toliko dugo jer je on neprestano menjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili, kako bi se sve uklopilo u njegovu viziju idealnog domam, o čemu je i pevač pričao javno.

U donjem nivou kuće, koju je sada Haris izgradio, nalazi se ogroman bazen, u čijoj blizini je vinski podrum bogat vinima iz različitih krajeva sveta. Vila poseduje i muzički studio. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading