OTAC ME JE PITAO ZA KOLIKO PARA BIH SE SLIKALA NAGA Pevačica harala na sceni devedesetih, dobila je ponudu od Plejboja, a onda je nestala sa scene
Foto: Youtube/Printscreen

Jelena Lalović, poznatija kao Jellena, doživela je vrhunac karijere početkom dvehiljaditih godina, a potom nestala sa javne scene.

Bila je posvećena diplomatiji i marketingu i našla se na funkciji direktora jedne javne ustanove, a sada se ponovo vraća pevanju.

- Nije moja odluka da ne učestvujem u medijima, nego nema formata. Ne učestvujem u rijalitijima koji su jako gledani, a mislim da mi možda tamo ne bi bilo mesto. Ja sam bila u "Prvom kuvaru Srbije", "Plesom do snova", a ovi rijalitiji, niti ja njima odgovaram, niti oni meni. Možda ako se nešto novo bude napravilo... - rekla je Jellena.

Pevačica je otkrila i kako održava prirodan izgled, a onda se podsetila ponuda da se slika gola za poznate časopise.

- Nadam se da će botoks za lice biti epidural, nadam se tome, jako se bojim igle. Ali ću morati jednog dana, onda me držite. Vraća se prirodni izgled, to mi sad ide u prilog. Ali ipak se traže i mlađe, sa drugim atributima. Svako hoće to da vidi. Ja sad kad bih se skinula, ne znam kako bi to izgledalo - istakla je ona.

Ja sam se slikala za "CKM", Ceca, ja i Sanja Marinković, tri najprodavanija izdanja jer niko nije očekivao da ćemo se slikati. "Plejboj" jeste dao ponudu u to vreme, ali tata mi je tada rekao: "Koliko je to para? Ako je neki stan u Beogradu, slikaj se". Ali nema tih para... - otkrila je pevačica za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading