Maja Bajamić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Maja Bajamić doživela je strašnu automobilsku nezgodu u kojoj je, na sreću, sačuvala život.

Ona je svoje fanove obavestila o udesu svega nekoliko minuta nakon što je izašla iz automobila.

Ona je uslikala automobil koji je potpuno uništen i objavila na društvenoj mreži Instagram

Ona je objave napisala:

Jesi svesna da ti je danas novi rođendan? Rekla je mlada policajka na autoputu nakon što sam s njenim kolegom obavila svu papirologiju po protokolu nakon iskustva koje nikad u životu ni u sličnom aranžmanu nisam imala - započela je objavu te dodala da je imala veliku sreću.

- Mobilni je bio na držaču, Jutjub upaljen, uslovi na putu top, ja u levoj traci. Nisam vozila prebrzo, ali sam u jednom trenutku čula zvuk kao da je nešto tuknulo s leve strane i skrenula pogled prema vratima na sekundu, nakon čega sledi par sekundi koje nikad neću zaboraviti.

- Kao ni dim, kao ni moment u kojem izlazim iz auta kao da sam ga upravo parkirala, iako se vazdušni jastuk nije otvorio i ne mogu da verujem da nemam ni ogrebotinu - napisala je Bajamić.

Oglasila se i u komentarima i rekla kako u tom trenutku nije bilo automobila oko nje.

- Minut, dva posle automobili prolaze ko na traci, svi staju i pitaju jesam ok, a ja još jednom govorim da je sve super, iako ništa nije, a opet sve je. Hvala dečku koji je bez pitanja samo stao i nakon što je proverio jesam dobro, rekao: 'Postaviću trokut'.

- Otvorio je gepek i postavio. Pružila sam mu ruku i osetila ogromnu i iskrenu zahvalnost. Išla sam na sahranu, mogla sam da budem sahranjena. Na putu sam, pevam večeras na rođendanu, slavim i svoj - napisala je.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading