Tea Tairović
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Folk zvezda Tea Tairović popularnost je stekla tokom muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" i od tada ista neprestano raste, a mnogi detalji iz njenog života i dalje su nepoznati.

Malo ko zna koliko Tea Tairović ima godina, a šokantan je podatak da pevačica zapravo još uvek nije napunila ni 30!

Tairovićeva je rođena 26. aprila 1996. godine u Novom Sadu i ove godine puni 28 godina.

Šira javnost Teu je upoznala tokom 2015. i 2016. godine kada je bila jedna od učesnica takmičenja "Zvezde Granda". Ušla je u finale 10. sezone, a nakon toga snimila je još nekoliko singlova.

Tea se od četvrte godine bavi plesom, a na Svetskom prvenstvu u šou densu (show dance) osvojila je drugo mesto. Trenirala je standardne i latinoameričke plesove, balet i džez balet. Završila je osnovnu školu i Gimnaziju „Svetozar Miletić“ u Novom Sadu, a nakon toga upisala studij psihologije u rodnom gradu.

Podsetimo, pop diva Jelena Karleuša prokomentarisala je svoj nastup koji je održala uoči novogodišnje noći ispred Skupštine Srbije, a onda se osvrnula i na koleginicu Teu Tairović, koja je ove godine pevala na Trgu za Pravoslavnu Novu godinu.

Na fotografiji koju je podelila Jelena, jasno se vidi da Tea nosi istu bundu koju je Jelena nosila kada je nastupala na istom mestu, samo u drugoj boji.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading