Dunja Ilić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dunja Ilić, poznatija kao "šefica podzemlja", posle duge diskografske pauze, vraća se na velika vrata scene, pod imenom Ajla Begović.

Dunju život u poslednje vreme nije mazio, mediji su svakodnevno objavljivali niz dezinformacija koje su samo pogoršavale njenu situaciju, međutim, Dunja je eskluzivno za Alo! rešila da ogoli dušu i ispriča svoju verziju priče, koja je potresila region:

Dunja Ilić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Život mi je bio turbulentan, međutim u poslednja tri meseca mi je "mirna luka", nadam se da će se nastaviti tim tempom, dobro se osećam i radujem se što sam napokon spremna da radim na novim projektima- Izjavila je Dunja.

Dunja ne krije da je tokom diskografske pauze zarađivala kao tarot tumač, kao i da joj je to bio jedini izvor zarade, međutim danas živi od ušteđevine:

- Radila sam pet punih godina kao tarot tumač, i u to vreme mi je to bio jedini izvor zarade, radim i dalje ali samo za stalne mušterije, koje su uvek bile tu uz mene i koje mi veruju.Sada, iskreno živim od ušteđevine -priznala je Dunja, pa dodala da je posao tarot tumača, jako unosan:

- Od tarota sam uspela da zaradim čak i više od 1.000 evra za život mesečno, međutim pošto sam sklona trošenju, meni to nije bilo dovoljno za normalan život, više sam naklonjena umetnosti, planiram da se u budućnosti više gradim kao tekstopisac pesama- izjavila je Dunja.

Mnoge će šokirati podatak da je na samom vrhunucu slave, Dunja zapravo psihički bila "najtanja":

- Kada sam bila na samom vrhuncu karijere, izašla je "šefica podzemlja", tada sam bila na samom dnu psihički, jedino pametno što sam mogla da uradim, jeste da se posvetim sebi i hvala Bogu, što sam tako uradila jer imam samo 32.godine, tako da nadoknadiću sve propušteno- priznaje Dunja.

dunja

Ajla Begović, printscreen Instagram

 

Novi projekti su već uveliko u fazi izrade, a posebno joj je draga jedna balada, a mnoge će iznenditi da Dunja neće nastupati, a cilj njenog povratka nije pevačka karijera: 

- Uradila sam više 3-4 pesme koje su mi se jako svidele, međutim jedna mi je baš prirasla srcu, balada je, onako meni za dušu, ne planiram da nastupam i "tezgarim", samo želim da se promovišem kao tekstopisac- priznaje Dunja.

Dunja je najavila i potpuno nešto drugačije i novo u odnosu na ono što smo mogli da vidimo od strane nje: 

- Neće biti golotinje i provokativnih spotova, što i priliči mojim godinama, ovo je jedan potpuno novi muzički pravac, koji se nadam da će se i ljudima dopasti- izjavila je Dunja.

Ilićeva je rešila da stavi tačku na razna nagađanja i oštro odgvorila na laži da je promenila veru, a evo šta je prava istina o njenom imenu i religiji:

- Nikada nisam promenila veru, bila sam ateista do neke svoje 16 godine života, tada sam se zainteresovala za Islam i krenula da istražujem, čitam i verujem u Islam, stvar izbora, složićete se? Što se tiče imena Ajla, promenila sam ime nakon 14 godina razmišljanja- priznaje Dunja.

AKOLHOL ME JE ODVEO U AMBIS! Dunja Ilić jača nego ikad pre, progovorila na sve tabu teme za Alo!

Printscreen

 

Priznaje da je mnogi posebno njoj bliski ljudi, idalje zovu starim imenom ali da njoj to ne smeta, ali da se na scenu vraća ipak kao Ajla:

- Ne smeta mi da me neko zove starim imenom, porodica i stari prijatelj me zovi me idalje Dunja, ali eto na muzičku scenu vraćam se kao Ajla, pa se nadam da će moći da me prihvate- kaže Dunja.

Dunja priznaje da boluje od Bipolarnog poremećaja, te da je skandal sa majkom bio preuveličan zbog njenih "faza", ali da je sada sve okej:

- Što se tiče skandala sa majkom, priznajem da nažalost bolujem od Bipolarnog poremećaja, imala sam tu psihotičnu fazu, pa je sve bilo preuveličano... istina jeste da sam izletela iz kuće, sada je sve na svom mestu, volimo se- priznaje Dunja.

Dunja je skrenula svima koji muku muče sa bilo kojim psihičkim problemom, da ne ćute, već da potraže stručnu pomoć:

- Nikada nisam bila u depresiji, moja poruka svima koji imajju problema, trebaju ići na psihoterapije, ali sam i za hospitalizaciju, ako je teži problem, pa nije to ništa sramno- izjavila je Dunja.

dunja

Ajla Begović, printscreen Instagram

 

Ilićeva otvoreno priznaje da joj je alkohol bio porok, koji joj je oterao u ambis, takođe sve greške kako kaže pravila je u alkoholisanom stanju:

- Kajem se što sam probala alkohol, to mi je bio jedini porok.Priznajem da sam  sve skandale i probleme pravila, kada sam bila pod uticajem alkohola.To me je oteralo u ponor,uništilo.Sve drugo ne bih menjala, takva sam kakva sam- priznaje Dunja.

Pevačica se osvrnula i na sadašnju muzičku scenu i posebno pohvalila jednu mladu zvezdu:

- Dopada mi se Teyadora, taj zvuk mi jako prija, volela bih da nas predstavlja na Evroviziji, ona zasluzuje neki Gremi i svetsku slavu, želim joj od srca- izjavila je Dunja.

BONUS VIDEO

services.brid.tv

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading