saša mirković
Foto: ATA IMAGES/Foto: ATA Images

REČIMA “Hvala Evropo” Marija Šerifović se obratila milionskoj TV publici nakon pobede na 52. “Evroviziji” u Helsinkiju 2007. godine.

Direktor, producent i menadžer Saša Mirković je bio taj koji je Šerifovićevoj omogućio pobedu, kao njen tadašnji menadžer.

Prvu pobedu Srbiji na “Evrosongu” Marija nam je donela sa 268 poena, za čak 33 više od drugoplasirane predstavnice Ukrajine.

Marija i “Molitva” na vrhu Evrope i pre pobede

Kako su tada pisali domaći mediji, naša zemlja je, uz Švedsku i Belorusiju, od samog početka bila favorit.

Predstavnika za ovogodišnju “Evroviziju” Srbija bira na "Pesmi za Evroviziju 2024.”, koja se održava 27, 29. februara i 2. marta.

Tim povodom oglasio se direktor Hype televizije i produkcijske kuće Hype production:

Saša Mirković

Foto: Printscreen/instagram

 

- U Helsinkiju kad smo pobedili korumpirani Supervizori/ke se nista nisu pitale. Zato smo i pobedili. Voleo bih da shvate svi koliko je to doooobaaaaar osećaj kad doneseš radost u svoju zemlju!  Ako se ovakav izbor za pesmu za Evroviziju nastavi sa ovim ljudima iz organizacije RTS, nećemo se radovati ponovnom uspehu. Žao mi je zbog građana Srbije! Očajna produkcija,
scena nula, plejbek pevanje…. Kakvi supervizori i izvršni producenti, takvi pevači i celo takmičenje. - 
napisao je Mirković na privatnom Instagram profilu.

SPEKTAKL! MIRKOVIĆ NAJAVIO JUBILEJ NA MARAKANI

Direktor Hype televizije i produkcijske kuće Hype production, Saša Mirković oglasio se na svom Instagramu i najavio spektakl na najvećem beogradskom stadionu- Marakani.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading