Aleksandra i Filip raskinuli
Foto: Alo/Printscreen

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, uskoro će postati majka. 

Aleksandra vrši poslednje pripreme za dolazak prinove, a kako smo uspeli da saznamo, ne štedi ni kada je boravak u porodilištu u pitanju.

Ipak, kako su se Nikolićeva i Filip u tokom njene trudnoće nekoliko puta razilazili, mnoge je zanimalo čije prezime će nositi njihova ćerka. 

Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Aleksandrino i Filipovo dete nosiće prezime Car. 

Aleksandra Nikolić

Printscreen

 

Inače, Filip se na ovu temu nedavno oglasio i otkrio da bi voleo da njihova ćerka nosi njegovo prezime, najviše zbog autentičnosti, ali se ne protivi tome da kada odraste, sama odluči čije prezime će nositi. 

- Voleo bih da dete nosi moje prezime, to je negde i logično. A moje prezime je baš lepo i posebno, ali dobro, ako i ne dođe do toga, kada dete poraste, može i samo da odlučuje o tome. A može da ima i mamino i tatino prezime - rekao je Filip tada i dodao da mu je žao što beba neće odrastati sa oba roditelja, ali i da smatra da to neće mnogo uticati na odrastanje.

Podsetimo, kako Alo! ekskluzivno saznaje, Aleksandra će se poroditi za mesec dana.

- Aleks će se poroditi za četiri nedelje u Narodnom frontu. Porodiće je načelnik jednog od odeljenja te bolnice na čijoj je privatnoj klinici i vodila trudnoću. Planira prirodan porodjaj, i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - navodi izvor i otkriva da je Nikolićeva već rezervirala apartman.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading