ANĐELA JOVANOVIĆ NIJE JEDINA KOJA SE ZAMERILA LEČIĆU! Ovo su svi skandali poznatog glumca, o jednom je brujao region!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Glumac Branislav Lečić ponovo je na meti javnosti od kada je tužio koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da snimi scenu sa njim u domaćoj seriji, a glumica je kao razlog navela neprijatnosti sa Lečićem iz prošlosti.

Međutim, nedavno su mediji brujali o još jednom skandalu vezanom za ovog glumca kada ga je mlada koleginica Danijela Štajnfeld optužila za navodno silovanje.

Naime, ona je pominjala ranije da je u pitanju misteriozni moćnik iz filmske industrije, a identitet je rešila da saopšti tužilaštvu nakon što je čula za Lečićevu reakciju o slučaju silovanja glumice Milene Radulović, za koji je optužen nastavnik glume Miroslav Mika Aleksić.

Branislav Lečić

 
Danijela je napravila film u kojem se čuje skremblovan glas čoveka za kojeg tvrdi da ju je silovao. Nakon toga je tužilac, bez da je ona prethodno podnela krivičnu prijavu, pokrenuo postupak na osnovu saznanja iz njenog filma.  Nakon toga Lečić je nju optužio za navodno bavljenje prostitucijom. 

Ipak, Više javno tužilaštvo u Beogradu je odbacilo Danijelin slučaj, te u saopštenju 13. jula navelo da ne postoje osnovi sumnje da je učinjeno navedeno krivično delo, niti bilo koje drugo krivično delo za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Svega dve nedelje nakon Danijeline optužbe Branislava Lečića za silovanje, na račun poznatog glumca stiglo je još optužbi, sledeća je bila od koleginice Merime Isaković, zvezde jugoslovenskog glumišta, koja tvrdi da ju je Lečić silovao 1978. godine.

Isakovićeva je u tom trenutku imala 18 godina, a nakon njene optužbe tim Branislava Lečića za saradnju sa medijima istakao je da se glumac ne oseća dobro i da ga ne uznemiravaju.

Merima Isaković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Takođe, navodna afera Branislava Lečića sa glumicom Marijom Vicković bilo je nešto o čemu se pre nekoliko godina intenzivno šuškalo, a spekulisalo se da je upravo ona razlog razvoda Lečića i Nine Radulović. 

Takođe, starleta i plesačica Atina Ferari istakla je pre oko devet godina da je navodno imala vezu sa Lečićem, dok je on bio u braku sa Ninom, taklođe je i objavila sliku sa glumcem 2016. godine. 

– Istina je, bila sam s njim dok je bio oženjen, a zbog mog javnog priznanja tada nismo bili u dobrim odnosima, međutim, sve se iskristalisalo – rekla je Atina tada za Kurir.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading