OVO JE PRVA ŽENA BRANISLAVA LEČIĆA Glumca zamenila sa 15 godina mlađim, rodila mu troje dece, a njen izgled svi komentarišu!
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Glumac Branislav Lečić našao se u centru skandala kada je tužio mlađu koleginicu Anđelu Jovanović jer je odbila da odigra scenu sa njim u popularnoj seriji "Radio Mileva". 

Lečićev ljubavni život često intrigira javnost, a osim braka sa Ninom Radulović iz koga ima sina Lava, glumac ima još jedan brak iza sebe. 

Naime, prva žena Branislava Lečića, Ivana Vujadinović, sa glumcem je provela 13 godina u braku, u kojem su dobili dvoje dece, ćerku Anu i sina Ivana. Ipak, par se razveo 2007. godine, navodno, zbog Ivaninog neverstva, kako su tada preneli mediji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Iako ni jedno ni drugo nisu komentarisali razloge za okončanje braka, šuškalo se da je Ivana zamenila glumca sa 15 godina mlađim stjuardom. Nakon razvoda, Branislav je vrlo brzo otpočeo romansu sa Ninom Radulović, a Ivana je rodila troje dece svom mlađem izabraniku.

Ivana Vujadinović i njen partner imaju tri ćerke, a prva žena Branislava Lečića, rodila je peto dete u petoj deceniji, što je svojevremeno njena ćerka Ana Lečić objavila na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading