Ramonda
Foto: Printscreen/Printscreen

Finale "Pesme za Evroviziju 2024" donelo je napetost i ljutu borbu takmičara sve do poslednjeg trenutka kada je pobedu odnela Teodora Pavlovska (32) sa pesmom "Ramonda" kojom će nas predstavljati u Malmeu.

Teya Dora

Foto: E Stock

 

Na društvenim mrežama osvanuo snimak usplahirenih Teodorinih fanova, njena podrška je uz upaljene bliceve na telefonima i zajedničko pevanje "slala" dobru energiju mladoj pevačici.

Teodorini verni fanovi su ostali uz nju, pokazujući svoju podršku i ljubav, što je dodatno istaklo koliko je ona voljena i podržavana.

 

 

U jednom trenutku se čuo i vrisak, koji je samo dodatno pokazao koliko su njeni obožavalaci uzbuđeni.

Iako su komentari bili podeljeni, iz priloženog vidimo raspoložene mlade ljude koji podržavaju učesnicu Evrovizije. 

Podsetimo, kako je Alo! već pisao majka Teya Dore poznata po VLAŠKOJ MAGIJI 

Iako je njen privatni život dosta skriven od javnosti, njeni uspesi govore mnogo o njoj. Manje je poznato da je Teodorina majka takođe poznata ličnost. Jasna Jojić je novinarka i etnolog koja se tokom svoje karijere bavila proučavanjem Timočke krajine i Bora, a poslednjih godina posvetila se istraživanju i razumevanju vlaške magije. Objavila je svoju prvu knjigu na tu temu 1999. godine pod nazivom "Čuda vlaške magije", u kojoj je sabrala iskustva i ispovesti vlaških vračara. Nakon toga, Jasna je napisala još dve knjige na tu temu, "Vlaška magija 1" i "Vlaška magija 2", dok je takođe istraživala i pisala o lekovitim biljkama.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading