SEĆATE LI SE BIG MAME? Predviđali joj blistavu karijeru, bila u Zvezdama Granda,  na kraju morala da prodaje polovne stvari
Foto: Alo/Printscreen

Nekadašnja Zvezda Granda Svetlanu Tanasić, poznatiju kao Big Mama, svi pamte kao učesnicu četvrte sezone Zvezda Granda i prve sezone Farme. Međutim. Mnogi nisu znali da je ona sada Svetlana Orlić, udala se za kolekcionara bubnjeva i napustila rodnu zemlju, sada živi u Nemačkoj.

Zbog njenog glasa koji je mnoge oduševio, predviđali su joj blistavu karijeru, pa je mnoge iznenadio njen odlazak sa scene i povlačenje iz javnog života.

- Svesno sam se povukla. U takmičenju Zvezde Granda sve je bilo turbulentno, ja sam htela da se prijavim i okušam svoju sreću, ali ni slutila nisam da ću daleko dogurati. Zahvalila bih se Grandu zaista na pruženoj prilici - rekla je za Kurir Big Mama, koja i dalje nastupa.

SEĆATE LI SE BIG MAME? Predviđali joj blistavu karijeru, bila u Zvezdama Granda,  na kraju morala da prodaje polovne stvari

Printscreen

 

- Ja i dalje nastupam, sada u Nemačkoj sa Ksenon bendom, a pored toga trenutno radim u Srpskom kulturnom centru, s folklorašima. To me ispunjava. Muzika je tu i uvek će biti. Muzičari su umetnici, a pevači umetnici na kvadrat - rekla je Svetlana tom prilikom. 

Dugo se pričalo da pevačica zbog finansija prodaje svoje polovne, iznošene stvari.

- Ja ću moje stvari da prodajem jer sam ih ja i kupila. Ti natpisi su mi doneli duševnu bol. Kao estradni umetnik ne mogu da obujem jedne štikle dva puta. Ja sam htela da ih prodam jer nisam imala više gde da ih nosim, na kraju sam ih poklonila. Posle medijskih naslova ljudi su krenuli s pričom da maltene nemam leba da jedem, zbog čega su me prijatelji i svi poznanici pozivali i nudili mi pomoć - rekla je pevačica za Kurir.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading