Bojan Tomović
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Juče je u javnosti odjeknulo da je pevač Bojan Tomović hitno hospitalizovan zbog trovanja lekovima i alkoholom koje je mešao.

Pevač je otkrio kako je došlo do nemilog događaja kao i kako se sada oseća.

- Za 8. mart sam uz tamburaše pevao u jednom somborskom restoranu i toliko sam se napio, uprkos blokatoru koji imam protiv alkoholizma, da me je Hitna pomoć jedva povratila. Bukvalno sam se otrovao esperalom, rakijom i lekovima za "bipolar" i bolove, da su me adrenalinom vraćali u život. Sad opet moram na psihijatriju, jer zbog moje primarne dijagnoze, bipolarnog poremećaja, ovo se vodi kao pokušaj samoubistva, iako zaista nisam to hteo. Ponela me je atmosfera, malo više popio i zamalo "ćao" - rekao je Bojan Tomović, pa je odlučio da se ponovo oglasi, te posalje poruku svima.

Bojan Tomović

Alo/PrivatnaArhiva

 

- Poruka za sve koji su na bilo kakvim lekovima: "Zaboravite alkohol". Eto, bar neka pouka iz ovoga - rekao je on za portal "Republika".

Podsetimo, Bojan je nedavno otkrio da je bio zlostavljan kao dete.

- Detinjstvo mi je bilo prilično traumatično. Bio sam zlostavljan kad sam imao 5 godina. To smo nedavno otkrili hipnozom kad sam zadnji put bio u bolnici. Tačno sam opisao kuću, prostor i tu sobu, to sam valjda potisnuo. Možda sam se kasnije zbog toga razboleo i postao bipolaran. Skoro sam rekao majki za zlostavljanje, bila je u šoku. Zagrlila me je i plakali smo. Ipak, verujem da je istina bolja od svake laži - rekao je Tomović za Alo!, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading