Teya
Foto: Printscreen/Printscreen/Youtube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Pevačica Teya Dora predstavljaće Srbiju na Evroviziji 2024 koja će se održati u Malmeu.

Teya Dora

Foto: E Stock

 

Ona i njeni saradnici potrudili su se oko svakog detalja, što im je i donelo pobedu. Međutim, jedan od član tima navodno je izbačen sa liste saradnika.

U pitanju je Alen Sesartić, plesač i koreograf. Njegovo ime nije navedeno ni na jedonm spisku ekipe koja je radila na Teodorinom nastupu, iz, kako je naveo, nepoznatg razloga, a istina je, kako kaže, da se nije pojavio samo na dve probe. 

- Ne znam šta se desilo, ali sam samo primetio da mog imena nema, a bio sam deo ekipe koja je osmišljavala sve vezano za ovaj projekat i pesmu. Ni sa kim nisam bio u svađi, samo se nisam pojavio na dve probe, međutim, na vreme i uredno sam javio da sam bolestan i da moram da odsustvujem - rekao je Alen na početku i dodao:

Teya Dora

Instagram

 

- Bez obzira na sve, ponosan sam na to što sam sa svojom kreativnošću i idejom doprineo pobedničkom nastupu. Ovo je svetski i nešto drugačije, ali ne bih pričao o svemu ovome namerno. Jednostavno, samo ne volim da se tako neko ophodi prema mom radu. Radio sam sa svetskim zvezdama, dugo radim ovaj posao i nikad nisam bio u situaciji da se ovako nešto desi. Nije čak u pitanju ni neka moja sujeta, ja sam osoba koja će lako da prizna da ima boljih, čak to i otvoreno kažem. Ali ova situacija je skroz nejasna.

Alen, je otkrio i da je imao veliku podršku da istupi sa spornim činjenicama.

- Oglasile su se brojne kolege i poznate ličnosti jer znaju kako radim. Znači mi svaka podrška i stvarno bih voleo da čujem šta je pozadina svega ovoga - rekao je plesač za "Republiku".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading