Lane Gutović
Foto: Tanjug/Foto: Ilustracija

Drama oko nasledstva Milana Laneta Gutovića ne prestaje, a danas se ponovo oglasio njegov blizak prijatelj, glumac Predrag Smiljković, koji je otkrio da je dobio dozvolu od Lanetovih sinova da otkrije istinu u javnosti.

On je priznao da je Mara bila svedok prilikom sačinjavanja usmenog testamenta, kao i da je ona već dugo na VMA i da su joj apsolutno verovali, a sada se za Alo! oglasio i Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, takođe blizak prijatelj pokojnog glumca, koji je otkrio sve o pomenutoj Mari.

- Ja sam bliski prijatelj sa Lanetom duže od četvrt veka i godinama se družim sa Marom Tešić (Sestra sa VMA koju Lanetova ćerka optužuje) Milica ne govori istinu. Nikada nije imala kontakt, niti razgovor sa sestra Marom, Provereno. Sestra Mara nije bila "zadužena za brigu o Lanetu" Čak ni ne radi na odeljenju Intenzivne nege. Sestra Mara je lično poznavala Laneta i kao prijatelj ga je obilazila kada god je to mogla (jer radi u istoj bolnici gde je Lane ležao). Hvala joj! Lanetu je to mnogo značilo. Lane je zatražio da mu se dovede notar kako bi ostavio testament - rekao je on za Alo! i dodao da ćerka Milica nije htela kontakt sa ocem decenijama:

Lane Gutović

Foto: Ilustracija

 

- Milica nije htela kontakt sa Lanetom decenijama, do poslednjeg dana. Lane je izostavio ćerke iz testamenta svojom odlukom i to treba poštovati. Milica se nije udostojila čak ni na sahranu da mu dođe. Mislim da ne zaslužuje ništa od Laneta. Neosnovani napadi na Sestru Maru puno govore o Milici i njenom karakteru - rekao nam je Dragan.

Podsetimo, Predrag Smiljković je takođe izjavio da Lane nije video ćerke i ženu sa kojom je bio 20 godina, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading