Vladimir Petrović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/RTS

Serijal uz koga su mnogi odrastali i koji se reprizira godinama na malim ekranima Žikina dinastija, iako je sniman pre čak četiri decenije, i dalje je omiljeni mnogima. 

Legendarna ljubav Marije i Bobe, dogodovštine Žike i Milana i dan danas su tu da nasmeju publiku, ali i vrate nadu u bolja vremena. 

Nažalost, mnogi glumci više nisu među nama, Dragomir Bojanić Gidra koji je glumeo Žiku, Marko Todorović u ulozi Milana, Jelena Žigon, Rialda Kadrić u ulozi Marije i mnogi. 

Ipak i oni koji su među nama znatno su se promenili, iako je za gledaoce vreme stalo, pa glumce vide onakvim kakve ih pamte iz filma. 

Legendarni Boba koga je glumeo Vladimir Petrović, stekao je ogromnu popularnost ovom ulogom. Ipak, pored toga što je bio omiljen među publikom i dobijao brojne pozive za uloge, odlučio je da se posveti marketingu i stavi tačku na glumačku karijeru. 

Vladimir Petrović

Foto: Printscreen/RTS

 

Vladimir se okrenuo porodičnom životu, u braku je sa suprugom Jasminkom koja je poznati pisac za decu i mlade, a sa njom ima dvoje dece Igora i Anu, a nedavno je postao i deda.

Petrović je jednom prilikom u emisiji ispričao da su on i supruga, budući da su oboje deca razvedenih roditelja, dali sve od sebe da njihov brak osrtane na čvrstim nogama. Za svoju decu istakao je da su jako inteligentni, te da su uvek znali da im nonšalantno naglase da su im potrebni skupa. 

Vladimira Petrovića je publika upoznala u tinejdžerskim danima, a on ne krije koliko lepo danas živi. 

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili - kazao je ranije, a činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promenio, na bolje - rekao je on za RTS. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading